Kundservice
  • Öppettider:
  • Vardagar: 9:00 - 17:00
  • (lunchstängt 11:30-12:00)
  • Helger: Stängt

Din varukorg innehåller:

0 upplevelser
Totalt 0 kr
4 995 kr

Hyr egen del av ö i Stockholms skärgård - Upplev Svartskär

Upplevelsen

Hyr egen del av ö i Stockholms skärgård – Upplev Svartskär utanför Möja! På Svartskär får ni uppleva ytterskärgården på riktigt.

  • Hyr egen del av ö i Stockholms skärgård
  • Tillhör naturreservat i ytterskärgården
  • 14 sovplatser i huvudbyggnad och gästhus
  • Vedeldad bastu och badtunna på bryggan
  • Gasspis, grill och muurikka för matlagning

Hyr egen del av ö i Stockholms skärgård – Upplev Svartskär

Upplev Svartskär, en alldeles egen liten oas utanför Möja i Stockholms mellersta skärgård! På Svartskär får ni en egen del av ön för er själva och möjlighet att koppla bort omvärlden på riktigt för en stund.

 

Utöver huvudbyggnad (10 sängplatser) och gästhus (4 sängplatser) får ni tillgång till vedeldad bastu och badtunna vid bryggan, förbränningstoalett med havsutsikt, färskvatten, gasspis, grill och muurikka för matlagning. Elektricitet? Inte på Svartskär, här används fotogenlampor, stearinljus och möjligtvis en och annan ficklampa (…men möjlighet att ladda mobiler finns med hjälp av solceller).

 

Välj själva om ni vill hyra Svartskär ett, två eller tre dygn. Vi hjälper gärna till och förbereder menyer för frukost, lunch och middag som ni tillagar själva på ön men det går även bra att ta med sig egna ingredienser till måltiderna!

 

Upplevelsen passar perfekt för er som vill uppleva någonting nytt, annorlunda och autentiskt! Stockholms ytterskärgård är en av världens vackraste platser och på Svartskär får ni en unik möjlighet att uppleva den på plats.

 

Köp upplevelsen "Hyr egen del av ö i Stockholms skärgård - Upplev Svartskär" redan idag, till dig själv eller för att ge bort som uppskattad present!

 

Att ta sig till Svartskär: Vi hjälper er med er resa till Svartskär, välj själva om ni vill bli upphämtade av taxibåt i Stavsnäs eller på Sandhamn, från 2000 kr enkel resa för upp till 12 pers. Till Stavsnäs går det SL-buss och till Sandhamn kan man åka med Cinderella-båtarna. Det finns även möjlighet att bli upphämtade av ribbåt i Stavsnäs, Sandhamn eller Stockholm City, från 9000 kr (Stavsnäs) respektive 12000 kr (Stockholm City) enkel resa för upp till 12 pers.
Tillgänglighet

Maj-September

Varaktighet

1 dygn

Antal

1-14 pers

Prisexempel

Vid högst 10 pers: 4995 kr för ett dygn, 6995 kr för två dygn och 8995 kr för tre dygn, priser inklusive moms. Vid fler än 10 pers debiteras 500 kr extra per person, max är 14 pers.

Transport

Taxibåt eller ribbåt från Stavsnäs, Sandhamn eller Stockholm City

Övrigt

Längre vistelser på förfrågan, se priser ovan

Mat

Vi hjälper gärna till med mat på förfrågan