Kundservice
  • Öppettider:
  • Vardagar: 9:00 - 17:00
  • (lunchstängt 11:30-12:00)
  • Helger: Stängt

Din varukorg innehåller:

0 upplevelser
Totalt 0 kr
Presentkort

Presentkort på upplevelser

Här hittar du presentkort på upplevelser i Stockholm och övriga landet! Presentkort är den perfekta gåvan – låt mottagaren själv välja upplevelse. Vi har presentkort att ge bort i en mängd olika valörer – ingen summa är för liten eller för stor! Presentkorten kommer alltid vackert förpackade i en box och kan självklart användas av flera personer! Eftersom vi har över 100 upplevelser att välja på kan man vara säker på att mottagaren kommer uppskatta presentkortet. Ett presentkort kan användas för flera olika upplevelser och flera presentkort kan kombineras om man väljer en dyrare upplevelse!. Aldrig mera presentångest – köp ett presentkort på upplevelser i Stockholm och övriga landet redan idag! Presentkorten paketeras alltid snyggt i en box och skickas inom 1-2 dagar utan extra kostnad. 


Just nu har vi även ett extra bra erbjudande till företag som vill köpa presenter till sina anställda: Köp minst 5 stycken presentkort till ett värde av totalt 5000 kr och få ett extra presentkort (1000 kr) eller en Global-kniv på köpet, läs mer här:
https://www.boxexperience.com/upplevelser/foretagspresenter-gavor

Presentkorten på upplevelser i Stockholm och övriga landet ovan är exempel på presentkort där mottagaren själv får välja upplevelse, och passar bra om man är osäker på vad mottagaren önskar sig eller vet vad han/hon vill ha. Vill man däremot ge bort ett lite mer personligt presentkort kan man istället välja att ge bort ett presentkort på en speciell, utvald upplevelse.

Alla presentkort på upplevelser, inklusive de på utvalda upplevelser, går dock självklart att byta till någon annan upplevelse om så önskas. Köp ett presentkort på upplevelser i Stockholm och övriga landet redan idag, till dig själv eller för att ge bort som uppskattad present!