Kundservice
  • Öppettider:
  • Vardagar: 9:00 - 17:00
  • (lunchstängt 11:30-12:00)
  • Helger: Stängt

Din varukorg innehåller:

0 upplevelser
Totalt 0 kr

Om oss

Vi (Box Experience) vill göra det enkelt att köpa en upplevelse till dig själv eller ge bort en upplevelsepresent I Stockholm, Göteborg & Malmö!

Vårt mål är att ha upplevelser och aktiviteter som passar alla och att du som kund alltid ska känna dig trygg & nöjd såväl innan som efter ditt köp. Vi arbetar bara med noggrant utvalda samarbetspartners för att kunna erbjuda upplevelser av hög kvalitet – bättre upplevelser helt enkelt!

I Maj 2015 öppnade vi vår nya butik på Lärjungevägen 6 i Haninge. Dessutom samarbetar vi med restaurangen Gute Grill nära Stureplan (Brunnsgatan 6) i centrala Stockholm. Kunder som föredrar att själva hämta ut den eleganta presentförpackningen kan göra det i antingen butiken (Haninge) eller på uthämtningsstället (Gute Grill, Brunnsgatan 6).

Man kan även välja att få upplevelsen till sin mail eller presentförpackningen som paket med posten (beställningar före 15.00 skickas samma dag med A-post).

Box Experience ingår i en koncern tillsammans med bland annat Liljestrand fastigheter, Tott Hotell Åre, Brunnsgatan 6 – Möten & Konferenser i Stockholm City samt köttrestaurangen Gute Grill.

Liljestrand Fastigheter sysslar bland annat med fastighetsförvaltning och byggverksamhet. Tott Hotell bedriver hotellverksamhet i Åre Gute Grill & Bar är en restaurang med fokus på grillad och rökt mat gjord på svenska råvaror ledd av kökschefen David Lundquist (finalist i Årets Kock 2015 och 2016). Restaurangen finns i Stockholm och Åre.

Organisationsnummer: 556650-2406


Butik:
Lärjungevägen. 6
136 69 Vendelsö

Vardagar: 9.00 – 17.00
Helger: Stängt