Kundservice
  • Öppettider:
  • Vardagar: 9:00 - 17:00
  • (lunchstängt 11:30-12:00)
  • Helger: Stängt

Din varukorg innehåller:

0 upplevelser
Totalt 0 kr
Erbjudande till företag - Få en upplevelse på köpet!
0 kr

Erbjudande till företag - Få en upplevelse på köpet!

Erbjudande

Köp minst 5 stycken upplevelser till ett värde av minst 5000 kr och få ett presentkort på 1000 kr på köpet! Presentkortet kan till exempel användas till Spadag för två på Sturebadet eller Helikoptertur i Stockholm! Vill ni hellre få en produkt på köpet så erbjuder vi även den klassiska Globalkniven (20 cm) på köpet. Läs mer här!

  • Köp 5 stycken upplevelser och få ett presentkort (värde 1000 kr) på köpet
  • Perfekt present eller julklapp till personalen
  • Fri bytesrätt ingår alltid
  • Välj mellan 100-tals av Sveriges populäraste upplevelser
  • Det går även bra att byta till en produkt

Erbjudande till företag - få en upplevelse på köpet!

Köp era gåvor till personalen, företagspresenter och julklappar hos oss på Box Experience! Våra presentkort på upplevelser är den perfekta presenten och passar i princip alla eftersom de alltid kommer med fri bytesrätt. På denna sida har vi samlat våra mest populäraste upplevelser och lagt till några fler som vi tycker passar extra bra att ge bort som företagspresenter.

Dessutom erbjuder vi självklart en extra bra deal till alla er som köper upplevelser att ge bort inom företaget: Köp minst 5 stycken upplevelser till ett värde av minst 5000 kr och få ett presentkort på 1000 kr på köpet! Presentkortet kan till exempel användas till Spadag för två på Sturebadet eller Helikoptertur i Stockholm! Vill ni hellre få en produkt på köpet så erbjuder vi även den klassiska Globalkniven (20 cm) på köpet.

Självklart får ni två presentkort på 1000 kr på köpet om ni väljer att handla för minst 10 stycken upplevelser för 10 000 kr och så vidare. För att ta del av erbjudandet lägger ni enklast er order om minst 5000 kr på vår hemsida och kontaktar sedan oss på 08-652 90 00 eller via niklas.sjoberg@boxexperience.com (ansvarig företagsförsäljning och partnerskap) angående vilket företag det gäller och vilket presentkort eller produkt som ni önskar få på köpet!

Det går även bra att kontakta oss innan köpet för hjälp med att lägga ordern eller få svar på eventuella frågor. Leverans av de inslagna presentboxarna sker alltid inom 1-3 dagar direkt till önskad adress eller till närmaste postombud (välj postleverans i kassan). Ta del av detta erbjudande och köp era gåvor, företagspresenter och julklappar hos oss på Box Experience redan idag!


Erbjudande

Köp 5 stycken upplevelser och få en uppvelse på köpet

Hur

Gör köpet på vår hemsida och kontakta oss på 08-652 90 00 för att få din upplevelse på köpet

Vad ingår

Presentboxar, fri frakt och fri bytesrätt

Frågor

Ring vår kundservice på 08-652 90 00 eller kontakta niklas.sjoberg@boxexperience.com