Kundservice
  • Öppettider:
  • Vardagar: 9:00 - 17:00
  • (lunchstängt 11:30-12:00)
  • Helger: Stängt

Din varukorg innehåller:

0 upplevelser
Totalt 0 kr
3 995 kr

Hotell med sjöbastu, relax och middag - Upplev Skytteholm

Upplevelsen

Upplev ett fantastiskt dygn med sjöbastu, relax och middag för två på Skytteholm och Ekerö nära Stockholm! På Skytteholm bor ni lyxigt i ett Superior Dubbelrum med Mälarens vackra skrud som närmaste granne.

  • Hotell med sjöbastu, relax och middag för två på Skytteholm nära Stockholm
  • Generös frukostbuffé
  • Tillgång till egen strand, sjöbastu och relax
  • 3-rätters middag lagad från grunden
  • Varsitt glas mousserande
  • Året runt-öppen golfbana i närområdet

Upplev hotell med sjöbastu, relax och middag för två på Skytteholm

Checka in på vackra Skytteholm på Ekerö nära Stockholm och njut av vacker natur, Mälarens magiska skrud och fantastiska måltider. På Skytteholm tar vi tillvara på de svenska traditionerna genom att laga maten ifrån grunden och baka med svenskt smör, socker och en massa kärlek. Ta en promenad i skogen, slå några bollar på golfbanan som ligger intill eller varför inte ta ett dopp i den friska Mälaren för att sedan värma upp er i Strandpaviljongens vedeldade bastu med panoramafönster ut mot vattnet?

Innan det är dags för middag så serveras ni varsitt glas mousserande vin och när ni är redo står ert bord uppdukat. Till middag serveras en 3-rätters meny med svenska smaker och efteråt håller baren öppen för den som önskar en drink eller två. Somna sedan skönt på fluffiga hotellkuddar och vakna utvilad till en stor frukostbuffé.

Skytteholm ligger vackert omfamnad av Mälaren en bit ut på Ekerö ca 30 minuter ifrån Stockholm. Skytteholm ligger precis intill vattnet och är omgiven av vacker skog med flera populära promenadslingor. Många väljer att cykla ut till Ekerö på någon av de många cykelvägarna. Som närmaste granne finns golfklubben Mälarö GK och hotellet erbjuder även ett gym och en yogasal.

Köp upplevelsen Hotell med sjöbastu, relax och middag – Upplev Skytteholm, redan idag, till dig själv eller för att ge bort som uppskattad present!


Under november/december går det bra att lägga till 150 kr /person och då ta del av julbordet. (Detta betalas på plats) 


Plats

Ekerö, Stockholm

Tillgänglighet

Måndag - lördag året runt

Varaktighet

1 dygn

Antal

2 personer i Superior Dubbelrum

Bastu och relax

Strandpaviljongen med bastu och relax är öppen 16.00-19.00 för alla hotellets gäster

Övrigt

Hundar är välkomna på Skytteholm (avgift tillkommer)