Kundservice
  • Öppettider:
  • Vardagar: 9:00 - 17:00
  • (lunchstängt 11:30-12:00)
  • Helger: Stängt

Din varukorg innehåller:

0 upplevelser
Totalt 0 kr
3 495 kr

Bo på slottshotell i Stockholm - Upplev Ulfsunda Slott

Upplevelsen

Bo på ett slottshotell i Stockholm - Upplev ett fantastiskt dygn för två på Ulfsunda Slott. Njut av flärd, lyx och av att komma bort för en stund. 

  • Upplev att bo på slottshotell i Bromma, Stockholm
  • Generös frukostbuffé för två
  • Unikt designade hotellrum i slottets flyglar
  • 3-rätters middag för två och ett glas champagne vid ankomst
  • Vinkällare ifrån 1400-talet – goda viner och fantastisk mat

Bo på slottshotell i Stockholm - Upplev Ulfsunda Slott

Njut av en vistelse med flärd och lyx på Ulfsunda Slott i Stockholm! Ni välkomnas till Ulfsunda med ett glas krispig champagne som bäst avnjuts i någon av slottets vackra salonger. Checka sedan in på ert vackra hotellrum i en av slottsflyglarna. Ta en promenad runt Lillsjön, upplev Judarskogens naturreservat, besök Mall of Scandinavia eller varför inte stanna på rummet och njut av de fluffiga lakanen i egyptisk bomull? På kvällen serveras ni en härlig trerättersmiddag i restaurangen. Efter middagen välkomnas ni upp till slottets salong Musikrummet för en kopp kaffe eller varför inte en drink eller två. När ni vaknar utvilade finns en frukostbuffé uppdukad i slottet med rykande hett kaffe och hembakat bröd.

Ulfsunda Slott ligger i Bromma endast 10 minuter ifrån Stockholms innerstad. Slottshotellet ligger precis intill Mälaren, sommartid finns en liten bastustuga vid vattnet som går att hyra. I närheten finns bra shopping i form av Mall of Scandinavia och Bromma Blocks. Här finns även fina promenadslingor kring vackra villaområden och runt Lillsjön som ligger endast ett stenkast ifrån slottet. 

I en slottshotellets flyglar finns "Spa Linaro", där man kan förboka flera olika typer av behandlingar. 

Köp upplevelsen Bo på slottshotell i Stockholm – Upplev Ulfsunda Slott redan idag, till dig själv eller för att ge bort som uppskattad present!Plats

Bromma, Stockholm

Tillgänglighet

Måndag - lördag året runt

Varaktighet

1 dygn

Antal

2 personer i standard dubbelrum

Övrigt

Hundar är välkomna på Ulfsunda Slott (avgift tillkommer)