Kundservice
  • Öppettider:
  • Vardagar: 9:00 - 17:00
  • (lunchstängt 11:30-12:00)
  • Helger: Stängt

Din varukorg innehåller:

0 upplevelser
Totalt 0 kr
1 390 kr

Tequilaprovning för två i Stockholm

Upplevelsen

Upplev en spännande provning av Tequila i Stockholm! På denna provning får ni lära er mer om vilka sorters Tequila som finns och hur olika lagringar påverkar smaken. 

  • Tequilaprovning för två i Stockholm 
  • Prova minst 3 stycken kvalitativa Tequila av 100% agave samt en cocktail på Tequila
  • Handledning av en certifierad Master of Tequila
  • Upplev överraskande smakkombinationer tillsammans med Tequila

Upplev Tequilaprovning för två i Stockholm

Välkommen på en spännande Tequilaprovning i Stockholm - Vi går igenom historien bakom drycken, hur den uppkom, vilken som är dess karaktär och hur man egentligen ska dricka Tequila!

Ni får prova minst 3 olika Tequila som få har haft förmånen att få smaka tidigare. Ni får även testa en cocktail med Tequila som bas och självklart får ni härliga cocktailrecept med er hem. Upplev hur mat & dryck kan ge smakerna nya dimensioner.

Den Tequila som är vanligast på marknaden idag är en “mixto”, det vill säga Tequila på minst 51% agave där övriga 49% oftast utgörs av olika sorters socker. Tequila på 100 % agave gör drinkarna friska och ger en helt annan smakupplevelse! 

Tequila tillverkas av Agave Tequilana Weber Blue – en art i växtfamiljen Agavaceae som är nära besläktad med liljeväxterna. Tequila har alltså ingenting med kaktusar att göra. Agaven odlas i upp till 10 år innan den skördas vilket är rekord för råvaror inom sprittillverkning. Efter att ha verkat i skuggan av andra, mer publikfriande alkoholdrycker håller nu tequilan på att få en renässans.

Upplev Tequila på bästa möjliga sätt, köp upplevelsen Tequilaprovning för två i Stockholm redan idag, till dig själv eller för att ge bort som uppskattad present!


Plats

Vasastan, Stockholm

Tillgänglighet

Förutbestämda datum året runt

Antal

2 personer i grupp med andra

Varaktighet

Cirka 1,5 timmar

Åldersgräns

18 år

Tequilaprovning för egen grupp?

Skicka gärna en förfrågan till oss på e-post: info@boxexperience.com