Kundservice
  • Öppettider:
  • Vardagar: 9:00 - 17:00
  • (lunchstängt 11:30-12:00)
  • Helger: Stängt

Din varukorg innehåller:

0 upplevelser
Totalt 0 kr
Vinprovning för två "Bordeaux" i Stockholm
1 390 kr

Vinprovning för två "Bordeaux" i Stockholm

Upplevelsen
Följ med på en smakresa i världens mest mytiska och berömda vinregion och i alla år hemort för världens dyraste och mest exklusiva viner! Nu har du möjlighet att bekanta dig med och fördjupa dig i dessa legendariska divor bland viner. Smaka dig igenom de olika områden som gör denna region extraordinär och lär dig skillnaderna!
  • Lär er mer om olika sorters Bordeaux-viner och vad som skiljer dessa åt
  • Avsmakning för två av 5 olika sorters Bordeaux-klassiker, delikatesstallrik och ett glas av något passande gott vid ankomst
  • En kunnig, berest och underhållande provningsledare

Upplev Vinprovning för två "Bordeaux" i Stockholm

Vår provningsledare berättar om sina favoriter i och kring Bordeaux – både platser och viner. Du får uppleva några av de klassiska, tidlösa smakerna i olika stiltypiska viner och njuta dem med ett urval av passande delikatesser. Provningen innefattar 5 olika Bordeaux-klassiker samt en delikatesstallrik och förstås ett glas av något passande gott vid ankomst. Provningarna utförs i trevliga och nyrenoverade lokaler i Vasastan, Stockholm.

Bordeaux-viner är viner från departementet Gironde i sydvästra Frankrike, kring staden Bordeaux. Regionen anses ofta vara världens mest framstående för röda kvalitetsviner. Kännetecknande för vinerna är att de inte görs av en enda druva, utan en blandning av druvor. De druvor som används är Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc, Merlot, Malbec och Petit Verdot för röda viner samt Sauvignon Blanc, Sémillon och Muscadelle för vita. Kvalitetsvinerna i Bordeaux är kända för att kunna lagras länge på flaska. Bättre årgångar kan utvecklas 20 år eller mer vid lagringen.

Köp upplevelsen Vinprovning för två "Bordeaux" i Stockholm redan idag, till dig själv eller för att ge bort som uppskattad present!

Pssst! Bordeauxprovning passar även bra vid t.ex. möhippa, svensexa eller om ni önskar aktivitet till en kick-off i Stockholm. Kontakta oss på 08-652 90 00 för gruppförfrågningar!


Plats

Vasastan, Stockholm

Tillgänglighet

Året runt på förutbestämda datum

Antal

2 personer i grupp med andra

Varaktighet

Cirka 1,5h

Åldersgräns

18 år

Egen grupp?

Skicka gärna en förfrågan till oss på e-post: info@boxexperience.com