Kundservice
  • Öppettider:
  • Vardagar: 9:00 - 17:00
  • (lunchstängt 11:30-12:00)
  • Helger: Stängt

Din varukorg innehåller:

0 upplevelser
Totalt 0 kr
Pralinkurs i Stockholm – Skapa egna chokladpraliner
695 kr

Pralinkurs i Stockholm – Skapa egna chokladpraliner

Upplevelsen

Upplev vår Pralinkurs i Stockholm och skapa egna chokladpraliner! En inspirerande och lärorik kurs där du får lära dig hantverket bakom de fyllda chokladbitarna, pralinerna som du skapar får du självklart ta med dig hem!

  • Inspirerande Pralinkurs i Stockholm
  • Handledning av proffsig och erfaren kursledare
  • Skapa egna praliner att ta med hem
  • Trevliga lokaler mitt på Östermalm

Upplev Pralinkurs i Stockholm – Skapa egna chokladpraliner

Följ med på en kurs i pralinskapande i lyxiga lokaler mitt på Östermalm. Under denna upplevelse får du chansen att lära dig hur man skapar praliner från grunden av ett riktigt proffs med lång erfarenhet!

 

Du välkomnas i den proffsiga och mysiga kursmiljön med ett glas champagne och läckra tilltugg direkt ifrån Restaurang Copine’s kök som ligger vägg i vägg med kurslokalen och som man kan beskåda genom den glasruta som skiljer lokalerna åt.

Under timmarna som följer får du lära dig om hur man tillverkar era egna smaksatta fyllningar i förgjutna pralinskal. I grupper om två personer får ni chansen att skapa fyllningar med olika smakkombinationer efter eget tycke och smak. Medan fyllningarna stelnar håller kursledaren i en chokladprovning med flera chokladsorter av absolut högsta kvalitet.

 

När fyllningarna är klara visar kursledaren hur man tempererar choklad, en erkänt svår teknik som du även kan få prova på att göra själv. Ni kommer också få smaka på en professionellt tillverkad pralin som är skapad av kursledaren och smakexperten Kalle Jungstedt.

 

Mot slutet försluter (”lockar”) ni pralinerna med den tempererade chokladen innan de ”knackas” ut till färdiga praliner som ni får ta med hem eller kanske avnjuta efter middagen på populära Restaurang Copine som ligger vägg i vägg med kurslokalen.

 

Köp upplevelsen Pralinkurs i Stockholm – Skapa egna chokladpraliner redan idag, till dig själv eller för att ge bort som uppskattad present!Plats

Östermalm, Stockholm

Tillgänglighet

Utvalda fredagar & lördagar året runt

Varaktighet

Cirka 3 timmar

Antal

1 person i grupp med andra