Kundservice
  • Öppettider:
  • Vardagar: 9:00 - 17:00
  • (lunchstängt 11:30-12:00)
  • Helger: Stängt

Din varukorg innehåller:

0 upplevelser
Totalt 0 kr
Lyxig kaffeprovning i Stockholm
645 kr

Lyxig kaffeprovning i Stockholm

Upplevelsen

Upplev en Lyxig kaffeprovning i Stockholm och prova några av världens godaste bönor! Älskar du kaffe eller bara nyfiken på att få lära dig mer om denna populära dryck? På denna provning får du lära dig mer om kaffe än vad du någonsin trodde var möjligt!

  • Lyxig kaffeprovning i Östermalmshallen i centrala Stockholm
  • Smaka olika kaffedrinkar
  • Testa att göra din alldeles egna proffsespresso
  • Provningen leds  kaffe-expert med lång erfarenhet av kaffe
  • Se även Lyxig kaffeprovning för två i Stockholm

Upplev en Lyxig kaffeprovning i Stockholm

En gudadryck, en energikick eller en lugn kopp varm, god tröst – vad än kaffe betyder för dig så ger denna upplevelse dig nya perspektiv. Liksom vin gestaltar sig kaffe helt olika, beroende av ursprung, skördemetod och rostning. Du får under denna unika kaffeprovning lära dig mer om den spännande kaffebönan och du får chansen att smaka och smutta på några av de allra bästa kaffesorterna i världen.

Kaffebönan kan, likt vindruvan, frambringa ett brett spektrum av smaker. Vissa kaffesorter är utpräglat söta, andra nötiga eller milt syrliga. Under provningen smakar vi olika bönor och letar efter dess karaktär, renhet och livlighet. Vi lär också om hur olika beredningsmetoder framhäver och påverkar kaffets karaktär.


Du får en hel kaffevärld till livs under denna kaffeprovning – en livfull skildring av kaffets historia, kemi, geografi, producering och världshandel och vidare kaffets rostning, malning och produktion här hemma. De aktuella trenderna i kaffekonsumtionsvärlden tas också upp; coffeeshopboomen, vad skiljer en cappuccino från en ristretto, en macchiato från en cortado… ? Och hur gör du egentligen den bästa möjliga espresson hemma med din egen espressomaskin?


Denna spännande kaffeprovning i Stockholm avslutas med att du får testa att göra en proffsespresso alldeles själv. Den sinnliga och smakrika provningen kryddas av den mysiga miljön i Östermalms saluhall i centrala Stockholm och leds av en riktig kaffe-expert – Paula Pohjakallio. Hon är en hängiven barista med över 20 års erfarenhet av kaffebranschen.


Köp upplevelsen Lyxig kaffeprovning i Stockholm, till dig själv eller för att ge bort som uppskattad present redan idag!


Plats

Robert's Coffee, Östermalms Saluhall i Stockholm

Tillgänglighet

Året runt på bestämda datum

Varaktighet

Cirka 2 - 2,5 timmar

Antal

1 person, i grupp med mellan 5 till 15 personer

Aktuellt

Östermalms Saluhall är under renovering fram till April 2019, tills dess används den tillfälliga Saluhallen på Östermalmstorg