Kundservice
  • Öppettider:
  • Vardagar: 9:00 - 17:00
  • (lunchstängt 11:30-12:00)
  • Helger: Stängt

Din varukorg innehåller:

0 upplevelser
Totalt 0 kr
425 kr

Frukost för två på Wienercaféet i Stockholm

Upplevelsen

Förflyttas till de lyxiga kvarteren i Paris för en stund och upplev en frukost för två på Stockholms första kontinentala "Grand Café" i hjärtat av staden! Wienercaféet är både ett klassiskt konditori och samtidigt en fransk bistro i anrika lokaler på Biblioteksgatan 6.  På Wienercaféet bakar man på franskt vis under hela dagen - dessutom kan man följa hur bröden och bakverken blir till i det öppna köket!

  • Upplev känslan av det lyxiga Paris mitt i Stockholm
  • Continental frukost för två med nybakat bröd, croissanter, brioche, färskpressad apelsinjuice med mera
  • Upplev ett äkta Grand Café i Stockholm med anor från 1904
  • Stadens bästa frukost?

Upplev Frukost för två på Wienercaféet i Stockholm

Välkommen till Stockholms första kontinentala ”Grand Café” i stans absoluta mitt. Här serveras en av stadens bästa frukostar – njut av en continental frukost med rågbröd, brioche, croissanter, petite pain  med mera tillsammans med passande tillbehör. Självklart ingår även nybryggt kaffe, färskpressad apelsinjuice och te!

På Wienercaféet sker all bakning och tillagning inför öppen ridå. Degarna man arbetar med har långa jästider och allt bröd bakas i en fantastisk stenugn. Självklart sker allt bakande på franskt manér - det vill säga att man bakar hela dagen för att brödet och bakelserna ska vara så färska som möjligt. På Wienercaféet är brödet alltid bara minuter gammalt!


Ta med någon du tycker om och njut av en morgonstund utöver det vanliga! Köp upplevelsen Frukost för två på Wienercaféet till dig själv eller en vän redan idag!


Plats

Biblioteksgatan 6, Stockholm

Tillgänglighet

Året runt alla dagar

Varaktighet

cirka 1,5 timme

Antal

Continental frukost för 2 personer

Bokning

Bordsbokning görs innan besöket (öppet: Mån-Fre 07:00-10:30, Lör-Sön 09:30-12:00)