Kundservice
  • Öppettider:
  • Vardagar: 9:00 - 17:00
  • (lunchstängt 11:30-12:00)
  • Helger: Stängt

Din varukorg innehåller:

0 upplevelser
Totalt 0 kr
1 790 kr

Silversmide för två i Stockholm - Gå kurs & få ett eget smycke

Upplevelsen

Gå kursen silversmide i Stockholm och upplev känslan av att skapa ditt alldeles egna silversmycke från en rå bit silver! Silversmide är en unik upplevelse som ger er en exklusiv inblick i hur ädelmetallen formas och smids till ett unikt smycke.

  • Kurs i silversmide för två - personlig handledning från erfaren smyckestillverkare
  • Gör ditt egna ring- eller halssmycke och ta med dig hem
  • Tillhandahållning av alla nödvändiga verktyg

Upplev kurs i Silversmide för två i Stockholm

Välkommen till en spännande kurs i Silversmide för två i Stockholm! Ni väljer om ni vill tillverka ett silverarmband, ett silverörhänge eller ett halsband. Under vägledning av en professionell silversmed börjar skapandet utifrån en rå silverbit. Den råa och obearbetade silverbiten värms upp till glödande temperatur, därefter valsas den och sågas till önskad form. Bitarna löds sedan ihop och era personliga silversmycken börjar ta form! 

Under tillverkningen bearbetar ni silvret med hjälp av diverse verktyg och handledning. Hela processen – från rått material till färdigt silversmycke – tar ungefär tre timmar. Era silversmycken kan hämtas ut dagen efter då poleringen sker över natten för bästa resultat. 

Självklart används endast den finaste silverkvaliteten sterling silver (925) till smyckestillverkningen. Handgjorda smycken när de är som bäst – gjorda av dig själv! Köp upplevelsen Silversmide för två i Stockholm redan idag, till dig själv eller för att ge bort som uppskattad present!

Plats

Östermalm, Stockholm

Tillgänglighet

Året runt på bestämda datum (vardagar kl. 17-20 eller helger kl. 10-13)

Varaktighet

Cirka 3 timmar

Antal

2 personer i en grupp om max 4 personer

Övrigt

Ni får med er ringen hem samma dag (smycket kan behöva hämtas ett par dagar senare)