Kundservice
  • Öppettider:
  • Vardagar: 9:00 - 17:00
  • (lunchstängt 11:30-12:00)
  • Helger: Stängt

Din varukorg innehåller:

0 upplevelser
Totalt 0 kr
Privat fiskspa med fotmassage i Stockholm
595 kr

Privat fiskspa med fotmassage i Stockholm

Upplevelsen

Fiskpedikyr, eller fiskspa som det också kallas, är en upplevelse som är både rolig, spännande och avslappnande på samma gång. Denna lyxigare typ av fiskpedikyrbehandling genomförs i ett privat spa som är så harmoniskt att du skärmas av från omvärlden en stund, trots att behandlingen genomförs mitt i Stockholm City. 

  • Privat fiskspa med massage i centrala Stockholm 
  • Uppmjukande fotbad
  • 30 minuter med fiskarna och lätt fotmassage efteråt
  • Privat spa under hela din behandling

Upplev ett Privat fiskspa med fotmassage i Stockholm

Fiskspa-behandlingen startar med att du får fötterna noggrant avtvättade och därefter stoppar du ned dem i ett mysigt uppmjukande fotbad. Du bjuds på dryck från en dryckesutbud med ett trettiotal olika sorter och det finns även tilltugg i form av chokladgodis.

När det sedan är dags att kliva över till akvariet så har du alltid trygg guidning av personalen på plats, det kan nämligen kännas lite pirrigt precis när fötterna ska ned i vattnet! Dom söta fiskarna tar hand om dig under 30 minuter och själv lutar du dig bara tillbaka i en av de stora, sköna fåtöljerna som du sitter i under hela behandlingen.

När fiskarna ätit klart är dina nyputsade fötter redo för fotmassagen och du väljer själv ut en favoritdoft bland ett trettiotal väl återfuktande krämer som fötterna därefter masseras med.

Denna lite lyxigare typ av fiskpedikyr fungerar för alla men rekommenderas mest för vuxna och uppåt. Det är även en perfekt present till äldre människor då de får en chans att uppleva något nytt utan att det kräver någon fysisk ansträngning - fiskarna har bland annat varit delaktiga i en hel hög 90-års kalas! Fiskpedikyr går även väldigt bra att genomföra som gravid och höggravid.

Köp upplevelsen Privat fiskspa med fotmassage i Stockholm redan idag till dig själv eller att ge bort som uppskattad present!


Plats

Stockholm

Tillgänglighet

Året om

Varaktighet

ca. 60 minuter

Antal

1 person

Övrigt

Ha ej öppna sår eller nyligen använt starka medel/krämer på fötterna.