Kundservice
  • Öppettider:
  • Vardagar: 9:00 - 17:00
  • (lunchstängt 11:30-12:00)
  • Helger: Stängt

Din varukorg innehåller:

0 upplevelser
Totalt 0 kr
Paddla kanot i Stockholm (från 6 pers)
6 895 kr

Paddla kanot i Stockholm (från 6 pers)

Upplevelsen
Pröva på att paddla kanot i Stockholm och stadens hav/insjöar! Vi erbjuder guidad kanotpaddling i såväl insjöar nära Stockholm som i den vackra skärgården. Inga förkunskaper krävs för att paddla kajak - ni blir väl omhändertagna och får löpande tips/råd av vår instruktör under hela aktiviteten!

Att paddla kanot i Stockholm är den perfekta gruppaktiviteten om man är ute efter friluftsliv och en storslagen naturupplevelse. Oavsett årstid brukar naturen bjuda upp och skapa en speciell känsla som bara kan fås när man lämnat staden bakom sig.

Vi erbjuder flera alternativ för kanotpaddlingen i Stockholm - välj mellan att paddla kanot 2 timmar, en halvdag eller en heldag! Självklart går det bra att köpa till fika/lunch/middag till aktiviteten. Turer med övernattning går också att genomföra!

För prisuppgift på halvdag/heldag vänligen kontakta oss via mail eller telefon. Vi kan ta emot grupper på upp mot 100 personer i denna aktivitet, ring oss på 08-652 90 00 eller maila på info@boxexperience.com för mer information. Tveka inte, boka dag för att paddla kanot i Stockholm redan idag!


Plats

Stockholm

Tillgänglighet

Datum enligt överenskommelse

Antal

6-100 personer

Varaktighet

Cirka 2 timmar

Prisexempel

6 895 kr (inkl. moms) för en grupp på 6 personer, en tur på 2 timmar.

Bokning

info@boxexperience.com eller 08-652 90 00