Kundservice
  • Öppettider:
  • Vardagar: 9:00 - 17:00
  • (lunchstängt 11:30-12:00)
  • Helger: Stängt

Din varukorg innehåller:

0 upplevelser
Totalt 0 kr
Helikoptertur över Göteborg (för grupper, från 7 pers)
8 715 kr

Helikoptertur över Göteborg (för grupper, från 7 pers)

Upplevelsen

Upplev staden Göteborg och dess hänförande skärgård från ovan! Denna 20 minuters helikoptertur tar er med från Säve flygplats och ut över välkända delar av Göteborgs skärgård. Efter det fortsätter turen in över Göteborgs centrum – Ni kommer känna igen typiska landmärken som Slottsskogen, Liseberg, Ullevi och Götaplatsen med Poseidon!

  • Cirka 20 minuters helikoptertur (effektiv flygtid) över Göteborg
  • Upplev staden och dess skärgård från ovan
  • Ett annorlunda sätt att uppleva Göteborg
  • Möjlighet att skräddarsy helikopterturens färdrutt
  • Från 7 pers i två helikoptrar
  • Oslagbar utsikt – ta med kameran

 

Upplev Helikoptertur för grupper över Göteborg

I någon av våra moderna helikoptrar (tex Airbus H120, Robinson R44 Clipper 2 etc), speciellt utvecklade för persontransporter och med utmärkt utsikt, tar vi er med på oförglömlig helikoptertur över Göteborg! Turen utgår från Säve Flygplats och tar er omgående ut över den norra delen av stadens skärgård och ger dig även vyer över de södra delarna.

 

Den norra delen präglas av ett kargare landskap, medan den södra är något lummigare. Vyerna omfattar bland annat Björkö, Hönö och Öckerö i norr och pärlorna Brännö och Vinga i söder.  Brännö sägs vara den ö som nämns i flest svenska sånger medan Vinga är känt för sin historiska fyr och för att vara den plats där Evert Taube tillbringade sin uppväxt (numera finns ett Evert Taube museum på ön).

 

Helikopterturen fortsätter vidare in över centrala Göteborg där helikoptern cirkulerar några varv för att man ska hinna se alla stadens kända landmärken, bland annat Slottsskogen och Linnéstaden, Götaplatsen med Poseidon, Liseberg och Ullevi! Vill man se någon ovanligare sevärdhet under turen så går det även ofta att ordna.

 

Upplevelsen är lika rolig för en inbiten Göteborgare som för en turist på besök, ta chansen och upplev Göteborg från ovan tillsammans med kompisarna eller kollegorna. Köp upplevelsen Helikoptertur i Göteborg redan idag!

 

Vi reserverar oss för att rutten under helikopterturen kan komma att ändras på grund av oförutsedda händelser, såsom dålig väderlek, att områden beläggs med flygrestriktioner etc.


Plats

Säve Flygplats (Göteborg)

Tillgänglighet

April-Oktober

Antal/prisexempel

8715 kr (inkl. 6% moms) för 7 personer i två maskiner

Maxvikt

Maxvikt ca 85-90 kg /per person (snittvikt)

Bokning/Förfrågan

info@boxexperience.com eller 08-652 90 00

Övrigt

Möjligt att skräddarsy antal personer, färdrutt med mera