Kundservice
  • Öppettider:
  • Vardagar: 9:00 - 17:00
  • (lunchstängt 11:30-12:00)
  • Helger: Stängt

Din varukorg innehåller:

0 upplevelser
Totalt 0 kr
4 995 kr

Hyr egen del av ö i Stockholms skärgård - Upplev Svartskär (Grupper)

Upplevelsen

Hyr egen del av ö i Stockholms skärgård – Upplev Svartskär utanför Möja! På Svartskär får ni uppleva ytterskärgården på riktigt.

  • Hyr egen del av ö i Stockholms skärgård
  • Tillhör naturreservat i ytterskärgården
  • 14 sovplatser i huvudbyggnad och gästhus
  • Vedeldad bastu och badtunna på bryggan
  • Gasspis, grill och muurikka för matlagning


Hyr egen del av ö - Upplev Svartskär

Upplev Svartskär, en alldeles egen liten oas utanför Möja i Stockholms mellersta skärgård! På Svartskär får ni en egen del av ön för er själva och möjlighet att koppla bort omvärlden på riktigt för en stund. 

Utöver huvudbyggnad (10 sängplatser) och gästhus (4 sängplatser) får ni tillgång till vedeldad bastu och badtunna vid bryggan, förbränningstoalett med havsutsikt, färskvatten, gasspis, grill och muurikka för matlagning. Elektricitet? Inte på Svartskär, här används fotogenlampor, stearinljus och möjligtvis en och annan ficklampa (…men möjlighet att ladda mobiler finns med hjälp av solceller).

 

Välj själva om ni vill hyra Svartskär ett, två eller tre dygn. Vi hjälper gärna till och förbereder menyer för frukost, lunch och middag som ni tillagar själva på ön men det går även bra att ta med sig egna ingredienser till måltiderna!

 

Upplevelsen passar perfekt för er som vill uppleva någonting nytt, annorlunda och autentiskt! Stockholms ytterskärgård är en av världens vackraste platser och på Svartskär får ni en unik möjlighet att uppleva den på plats.

 

Kontakta oss redan idag och få en skräddarsydd offert för att hyra Svartskär, er helt egna del av en ö i Stockholm skärgård på info@boxexperience.com eller telefon 08-652 90 00! 

 

Att ta sig till Svartskär: Vi hjälper er med er resa till Svartskär, välj själva om ni vill bli upphämtade av taxibåt i Stavsnäs eller på Sandhamn, från 2000 kr enkel resa för upp till 12 pers. Till Stavsnäs går det SL-buss och till Sandhamn kan man åka med Cinderella-båtarna. Det finns även möjlighet att bli upphämtade av ribbåt i Stavsnäs, Sandhamn eller Stockholm City, från 9000 kr (Stavsnäs) respektive 12000 kr (Stockholm City) enkel resa för upp till 12 pers.


Transport:

Taxibåt eller ribbåt från Stavsnäs, Sandhamn eller Stockholm City

Tillgänglighet:

Maj-September

Varaktighet:

1-3 dygn (längre vistelse på förfrågan)

Antal:

1-14 pers

Prisexempel:

Vid högst 10 pers: 4995 kr för ett dygn, 6995 kr för två dygn och 8995 kr för tre dygn, priser inklusive moms. Vid fler än 10 pers debiteras 500 kr extra per person, max är 14 pers.

Bokning:

info@boxexperience.com eller 08-652 90 00

Övrigt:

Fler priser på förfrågan