Kundservice
 • Öppettider:
 • Vardagar: 9:00 - 17:00
 • (lunchstängt 11:30-12:00)
 • Helger: Stängt

Din varukorg innehåller:

0 upplevelser
Totalt 0 kr
Champagneprovning i Gamla Stan, Stockholm (från 10 pers)
7 490 kr

Champagneprovning i Gamla Stan, Stockholm (från 10 pers)

Upplevelsen

Lyxa till det och upplev en helt egen Champagneprovning i Gamla Stan, kanske med kompisgänget eller med kollegorna? Under denna flärdfulla champagneprovning reder vi ut begreppen kring den ädla drycken av många ansedd vara det godaste som man kan dricka. Ni får lära er skillnaden mellan de olika sorterna, vilka druvor som ingår och hur de påverkar doft & smak!

 • Egen Champagneprovning av Champagne & Mousserande vin
 • Perfekt aktivitet för grupper
 • Delikatessbricka med passande tillbehör
 • Blindtest av Champagne - betygsätt olika sorter & kora vinnaren
 • Mysiga lokaler i källarvalv i Gamla Stan
 • Erfaren & välutbildad sommelier håller i provningarna 

Upplev Champagneprovning i Gamla Stan, Stockholm (Egen grupp)

Under denna upplevelse får ni prova och bedöma olika stilar och årgångar av Champagne samt lära er skillnader och likheter. Dessutom får ni testa mousserande vin och jämföra med den äkta varan. Vad är egentligen skillnaden? Är det alltid godare med Champagne? 

Provningen börjar med att ni får lära er mer om distriktet Champagne i norra Frankrike, vad som gör det unikt, vilka druvor som används och hur produktionen av Champagne egentligen går till. Efter den grundliga genomgången får ni göra ett blindtest av fyra olika viner och bedöma dem efter utseende, doft, smak och övergripande kvalitet! Dryckerna betygsätts och vinnaren koras varpå de täcks av och ni får information om pris, tillgänglighet och innehåll! Under Champagneprovningen serveras lättare tilltugg i form av ost och kex. 

Champagneprovning i Gamla Stan sker tillsammans med en pedagogisk och utbildad sommelier. Det ger er möjlighet att lära er allt ni kan önska om allt från tillverkningsmetod, till vad man bäst äter till Champagne. Det gör också att ni kan njuta än mer av er champagneprovning, både då ni provar och länge efteråt. Champagneprovning är något för den riktiga livsnjutaren, och något som ni kommer ha stor glädje av nästa gång ni ska välja bubblor till festglasen, eller bara njuta ett glas när andan faller på.

Vår champagneprovning i Gamla Stan låter er bekanta er närmare och prova champagne av olika sorter. En lyxig och exklusiv upplevelse som bara en äkta champagneprovning kan erbjuda!


Plats

Gamla Stan, Stockholm

Tillgänglighet

Året runt (tisdag-torsdag efter önskemål)

Antal

10-20 personer

Varaktighet

Cirka 2 timmar

Prisexempel

Från 7490 kr (inkl. moms) för 10 personer

Bokning

info@boxexperience.com eller 08-652 90 00