Kundservice
  • Öppettider:
  • Vardagar: 9:00 - 17:00
  • (lunchstängt 11:30-12:00)
  • Helger: Stängt

Din varukorg innehåller:

0 upplevelser
Totalt 0 kr
Ölprovning i Göteborg - Provning med ölmästare
395 kr

Ölprovning i Göteborg - Provning med ölmästare

Upplevelsen

Följ med på en klassisk ölprovning i Göteborg – prova fem till åtta utvalda ölsorter med passande tillbehör! Den professionella ölmästaren som håller i provningen kommer lära dig allt och lite till om de ölsorter som ingår i provningen.


  • Ölprovning i Göteborg med professionell ölmästare
  • Provningarna hålls i inspirerande lokaler i centrala Göteborg
  • Prova fem till åtta ölsorter med passande tillbehör
  • Passar såväl nybörjaren som öl-kännaren som vill lära sig mer

Upplev en klassisk ölprovning med ölmästare i Göteborg

Denna klassiska ölprovning i Göteborg tar dig med på en resa där du får prova flera specifika ölsorter. Vid varje provning väljer ölmästaren ut ett speciellt tema, det kan handla om ölsorter från en viss region, en speciell ölstil eller öl från en viss producent och så vidare.  Allt för att göra provningen så intressant som möjligt!

 

Gemensamt för ölprovningarna är att ölerna alltid provas med en röd tråd, till exempel från lättast till tyngst eller från billigast till dyrast. Detta görs även för att anpassa provningen till smaklökarna, som tenderar att bli mindre känsliga och mer dämpade ju längre tiden går.

 

För att få en bredd på provningen väljs alltid minst fem olika ölsorter ut, antalet beror på hur djupt ölmästaren vill gå in på vardera ölsort. Under provningen kommer du få mycket nyttig information om de ölsorter som provas och lära dig allt och lite till om den typ av öl som berörs. Ölprovningens format med olika teman gör att den passar såväl nybörjaren som precis börjat intressera sig för öl såväl som kännaren som redan kan det mesta men som även vill lära sig något nytt!

 

Vid ölprovningarna används oftast ISO-provningsglas, vilket generellt anses vara det bästa för att undvika att själva glaset påverkar smak och bedömning. Ölprovningen hålls under avslappnade former i inspirerande lokaler i centrala Göteborg och pågår cirka 1,5 till 2 timmar.

 

Köp upplevelsen Ölprovning i Göteborg - klassisk ölprovning med ölmästare till dig själv eller för att ge bort som uppskattad present redan idag!

 Plats

Centrala Göteborg

Tillgänglighet

Utvalda datum året runt

Antal

1 person i grupp med andra deltagare

Varaktighet

Cirka 2 timmar

Åldersgräns

18 år

Egen grupp?

Skicka gärna en förfrågan till oss på e-post: info@boxexperience.com