Kundservice
  • Öppettider:
  • Vardagar: 9:00 - 17:00
  • (lunchstängt 11:30-12:00)
  • Helger: Stängt

Din varukorg innehåller:

0 upplevelser
Totalt 0 kr
Körlektioner på trafikskola i Stockholm - Bas
2 990 kr

Körlektioner på trafikskola i Stockholm - Bas

Upplevelsen
Uppfyll drömmen om att ta körkort för personbil – Börja resan mot ditt eget körkort med körlektioner på en av Stockholms mest välrenommerade trafikskolor! Jarla Trafikskola är proffs på allt som har med körutbildningar att göra och har över 30 års erfarenhet av att hålla i kurser för privatpersoner.

  • Presentkort på körlektioner på Jarla Trafikskola i Stockholm
  • Utbildning tillsammans med välutbildad och erfaren trafiklärare
  • Tips och råd för att bli en bättre bilförare
  • Presentkortet går även, utöver körlektioner, att använda till handledarutbildning, riskutbildning, teoriprov med mera

Körlektioner på välrenommerad trafikskola i Stockholm

Välkommen till Jarla Trafikskola, en av Stockholms mest välrenommerade trafikskolor! Jarla Trafikskola erbjuder utbildningar och kurser inom det mesta som har med körkort att göra, bland annat förberedelser inför teoriprov, körlektioner, riskutbildning 1 och 2 samt intensivkurser med mera.  

På Jarla finns det flera intensivkurser att välja mellan för den som är intresserad av en komplett körutbildning. Innan man startar en intensivkurs genomförs alltid en startlektion där man får träffa sin lärare och gå igenom den kommande utbildningen. Under startlektionen får man även svar på alla tänkbara frågor samt en plan för hur lång utbildningen bör vara för att man ska ha möjlighet att klara teoriprovet och uppkörningen hos Trafikverket.

 

Med detta presentkort väljer mottagaren själv vad hen vill använda summan till hos Jarla Trafikskola, perfekt för till exempel enskilda körlektioner eller för att betala hela/delar av en komplett intensivkurs.

 

Jarla Trafikskola finns bland annat i Vasastan och på Östermalm i Stockholms innerstad samt i Bromma och Älvsjö utanför tullarna. Självklart går detta presentkort bra att använda på samtliga av Jarlas anläggningar.

 

Köp upplevelsen Körlektioner på trafikskola i Stockholm – Bas redan idag, till dig själv eller för att ge bort som uppskattad present!


Plats

Stockholm (Bromma, Stureplan, Odenplan, Vasastan, Östermalm, Älvsjö)

Tillgänglighet

Året runt

Antal

1 person

Varaktighet

Cirka 80 minuter per lektion