Kundservice
  • Öppettider:
  • Vardagar: 9:00 - 17:00
  • (lunchstängt 11:30-12:00)
  • Helger: Stängt

Din varukorg innehåller:

0 upplevelser
Totalt 0 kr
Kör Formel 1-bil på racingbana - Testa F1!
17 795 kr

Kör Formel 1-bil på racingbana - Testa F1!

Upplevelsen

Kör Formel 1-bil på Anderstorp! Upplev den ultimata kombinationen av fart, adrenalin och exklusivitet under en äventyrsfylld dag på Skandinaviens enda bana byggd för Formel 1. Tillsammans med en Formel 1-förare som instruktör väntar en upplevelse du sent kommer att glömma. Spänn fast dig och häng med!

  • 1 x 4 varv Formel-1 på racingbanan i Anderstorp
  • 1 x 15 minuter fri körning Formel Renault
  • Banhyra, bränsle, instruktioner, lån av racingutrustning
  • Personförsäkring, F1-certifikat och lunch
  • Se även upplevelsen: Kör Formel 1 bil PREMIUM

Upplev att Köra Formel 1-bil på racingbana - Testa F1!
Anderstorp är Skandinaviens enda Formel 1 bana. Banan stod klar i maj 1968 och Sveriges Grand Prix kördes på banan totalt 6 gånger under 70-talet mellan åren 1973-78.

Banan är mycket populär bland förare och uppskattas för sin långa raksträcka (cirka 1000 m lång) och sina svepande höghastighetskurvor med kända namn som Karusellen och Hansenkurvan. Banan har på senare år renoverats och rustats upp och har ånyo stått som värd för flera internationella racingserier, WTCC, ETCC, EURO-Boss och Superbike-VM för att nämna några.

Väl inne i depån börjar dagen med en teorilektion om baskunskaper i racing. Lektionen omfattar teoretiska och praktiska kunskaper som sittposition, hantering av bilen, vägval genom kurvorna och bromsteknik. Du får sedan använda dina kunskaper genom övningskörning med en Formel Renault. Under lunchpausen får man möjlighet att ladda upp inför riktigt tuff körning i den stora finalen i F1-bilen! Alla i teamet som hjälper dig under upplevelsen är erfarna instruktörer.

Att köra Formel 1-bil på racingbanan i Anderstorp är ett måste för F1-intresserade. Köp upplevelsen Kör Formel 1-bil på racingbana - Testa F1 till dig själv eller för att ge bort som uppskattad present!


Plats

Anderstorp, Småland

Tillgänglighet

Juni (vardagar)

Antal

1 person

Varaktighet

Heldag (start kl 8.00, slut kl 17.00)

Krav

Körkort och nykterhet . Maxlängd: 193 cm. Maxvikt: 120 kg.

Utrustning

Säkerhetsutrustning finns att låna

Övrigt

Alla bilarna är försäkrade och självrisken för dig är maximalt 50 000 SEK för Formel 1-bilarna. Övriga bilar har en självrisk på max 25 000 SEK