Kundservice
  • Öppettider:
  • Vardagar: 9:00 - 17:00
  • (lunchstängt 11:30-12:00)
  • Helger: Stängt

Din varukorg innehåller:

0 upplevelser
Totalt 0 kr
12 995 kr

Kör Formel 1-bil - Testa F1!

Upplevelsen

Kör Formel 1-bil på Anderstorp! Upplev den ultimata kombinationen av fart, adrenalin och exklusivitet under en äventyrsfylld dag på Skandinaviens enda bana byggd för Formel 1. Tillsammans med en Formel 1-förare som instruktör väntar en oöverträfflig dag du sent ska glömma. Spänn fast dig och häng med!

  • 1 x 6 varv Formel-1
  • 1 x 15 minuter fri körning Formel Renault
  • Banhyra, bränsle, instruktioner, lån av racingutrustning
  • Personförsäkring, F1-certifikat och lunch

Anderstorp är Skandinaviens enda Formel 1 bana. Banan stod klar i maj 1968. Sveriges Grand Prix kördes på banan totalt 6 gånger under 70-talet mellan åren 1973-78.

Banan är mycket populär bland förare och uppskattas för sin långa raksträcka, ca 1000 m lång, och svepande höghastighetskurvor. Kurvor med kända namn som Karusellen och Hansenkurvan. Banan har på senare år renoverats och rustats upp och har ånyo stått som värd för flera internationella racingserier, WTCC, ETCC, EURO-Boss och Superbike-VM för att nämna några.

Väl inne i depån börjar dagen med en teorilektion om baskunskaper i racing. Lektionen omfattar teoretiska och praktiska kunskaper som sittposition, hantering av bilen, vägval genom kurvorna och bromsteknik. Du får sedan använda dina kunskaper genom övningskörning med en Formel Lotus bil. Vi tar sedan en lunchpaus för att ladda upp inför riktigt tuff körning i den stora finalen i F1-bilen! Alla i teamet som hjälper dig under upplevelsen är erfarna instruktörer.

Att köra Formel 1-bil på racingbanan i Anderstorp är ett måste för F1-intresserade. Boka Formel 1-upplevelsen till dig själv eller ge bort som present!


Plats

Anderstorp, Småland

Tillgänglighet

Juni (vardagar)

Antal

1 person

Varaktighet

Heldag (start 8:00, slutar 17:00)

Krav

Körkort och nykterhet . Maxlängd: 193cm. Maxvikt: 120kg.

Utrustning

Säkerhetsutrustning finns att låna

Övrigt

Alla bilarna är försäkrade och självrisken för dig är maximalt 30 000 SEK för Formel 1-bilarna. Övriga bilar har en självrisk på max 10 000 SEK