Kundservice
  • Öppettider:
  • Vardagar: 9:00 - 17:00
  • (lunchstängt 11:30-12:00)
  • Helger: Stängt

Din varukorg innehåller:

0 upplevelser
Totalt 0 kr
995 kr

Kör Ferrari eller Lamborghini 8-10 km i Stockholm

Upplevelsen
Pelle testar Köra Ferrari i Stockholm

Ta chansen att köra Ferrari i Stockholm! I denna upplevelse får du köra en av världens mest mytomspunna bilar; Ferrari 458 Italia. Upplev de fantastiska köregenskaperna när detta mästerverk rör sig på vägarna och känn adrenalinet rusa!

  • Kör Ferrari 458 Italia 8-10 km (cirka 10 min) i Stockholm
  • En av världens mest omtalade bilar
  • Fartfylld upplevelse som ger en riktig adrenalinkick
  • Supersportbil med V8 och 570 HK som gör 0-100 meter på 3,4 sekunder
  • Du kan även välja att köra Lamborghini Gallardo LP 560-4


Upplev att köra Ferrari 8-10 km i Stockholm

Att beskriva känslan av att köra Ferrari 458 Italia är egentligen omöjligt – det måste upplevas. Men i den här texten gör vi ett försök.


En lätt touch på pedalen och motorn börjar mullra, i kroppen känner du krafterna av en riktig monstermaskin! Upplevelsen börjar med att du välkomnas av vår professionella instruktör för att sedan ta plats i förarsätet och sätta dig bekvämt.


Kupén i Ferrari 458 präglas av exklusiva material och stilfull italiensk design. Ni går gemensamt igenom de nödvändiga reglage som krävs för en säker körning innan det är dags att spänna fast säkerhetsbältet och rulla ut på vägarna för en minnesvärd upplevelse.


Det är bara en tidsfråga innan adrenalinet flödar och du går in i något som kan liknas vid ett rus. Ett lätt tryck på gaspedalen ger ett omedelbart gensvar från den mycket kraftfulla V8-motorn på 570 HK.

 

Under färden får du testa på såväl landsväg som motorvägskörning av Ferrarin tillsammans med instruktören. Har du inte smak på sportbilar innan så kommer du garanterat få det efter detta!

 

Köp upplevelsen att Köra Ferrari eller Lamborghini i Stockholm redan idag, till dig själv eller för att ge bort som perfekt present!

 

Om Ferrari 458 Italia: 2-sits coupe med V8-motor,  effekt 570 HK. Toppfart 325 km/h, F1 växellåda, 0-100 meter på 3,4 sek, bakhjulsdrift. Nypris 2,7 miljoner kr.


Om Lamborghini Gallardo LP 560-4: 2-sits coupe med V10-motor, effekt 560 HK, E-Gear växellåda, 0-100 på 3,7 sek, 4-hjulsdrift. Nypris ca 2,5 miljoner kr. 

Vi har låtit en utvald person testa upplevelsen Köra Ferrari 8-10 km i Stockholm! Testpiloten heter Jonas, han är 39 år och arbetar till vardags som målare. Jonas körde bilen Ferrari 458 Italia. Vår reporter Pelle intervjuade Jonas före och efter upplevelsen och i reportaget nedan kan du läsa hur Jonas upplevde att köra Ferrari 458 Italia i Stockholm.   


Vad tänker du på när du hör Ferrari, Jonas? 
 - Ferrari har väl alltid förknippats med det ultimata då det gäller såväl sportbilar som  formelbilar. Och redan som liten knodd drömde jag om att få sitta bakom ratten i en fullblodssportbil och då naturligtvis en röd Ferrari.


Hur funkade introduktionen innan körningen?                                                                                        
- Det var en mycket saklig och lugn genomgång. Trots att man är lite nervis så gick informationen in. Ferrarin har en överskådlig instrumentering och automatlådan med möjlighet att växla själv var lätt att hantera.


Hade du några speciella funderingar innan du kom hit idag?    
  – Jag trodde att Ferrarin skulle vara avancerad och komplicerad att hantera. Men det var den ju inte. Jag hade väl en del funderingar om det skulle bli lika kul som jag fantiserat om.


Berätta om dina första känslor när du satte dig i bilen!                                                                                   
 - WOW – äntligen får jag uppleva en av mina pojkdrömmar. Det var en härlig känsla att få sätta sig i förarsätet, känna doften av lädret, kolla in instrumenten, starta upp motorn och höra det dova mullret från V8:an. Mäktigt!


Hur gick själva körningen tycker du?                                                                                                                    
 – Över förväntan! Ferrarin var betydligt mer lättkörd än jag trodde.  Den var smidig att köra i vanlig trafik i Stockholm och när jag kom ut på motorvägen vaknade alla 570 hästarna och man kände trycket i ryggen. Accelerationen var imponerande och det var en sann glädje att få gasa på.


Fanns det något som du upplevde speciellt positivt?                                                                                             
-  Ja, att den var så lättkörd och just accelerationen!  Trycket och ljudet när jag gasade på.


Några negativa känslor eller upplevelser under körningen?                                                                                    
 – Det enda var väl att jag fick anstränga mig för att hålla igen. Var nog lite skraj att det gick för fort ibland!


//Pelle testar upplevelsen Köra Ferrari i Stockholm 8-10 km Plats

Järfälla, Stockholm

Tillgänglighet

April-September (beroende på väderlek)

Antal

1 person

Varaktighet

Cirka 10 minuter

Förkunskaper

B-Körkort är ett krav

Övrigt

Smidiga skor rekommenderas