Kundservice
  • Öppettider:
  • Vardagar: 9:00 - 17:00
  • (lunchstängt 11:30-12:00)
  • Helger: Stängt

Din varukorg innehåller:

0 upplevelser
Totalt 0 kr
Upplev ölprovning i Stockholm på Mikrobryggeri (från 8 pers)
3 400 kr

Upplev ölprovning i Stockholm på Mikrobryggeri (från 8 pers)

Upplevelsen

Upplev ölprovning och rundvandring på Nacka Bryggeri,  ett mikrobryggeri vid Saltsjö Pir utanför Stockholm! Nacka Bryggeri är ett småskaligt bryggeri med hantverksmässigt tillverkad öl i mysiga lokaler. Lär er hur man brygger öl och hur olika smaker skapas!

  • Ölprovning av (minst) sex stycken olika spännande ölsorter
  • Massor av tips och matnyttig information från erfaren provningsledare
  • Lär er hur man brygger öl och hur olika smaker skapas
  • Genomgång av olika malt-, humle-, jäst- och ölsorter
  • Rundvandring på bryggeriet, en f.d. båthall på 350 kvm med 6,5 meter i takhöjd

Upplev Ölprovning på Mikrobryggeri i Stockholm (från 8 pers)

Häng med på ölprovning hos Nacka Bryggeri vid Saltsjö Pir-anläggningen nära Stockholm! Lokalen som bryggeriet huserar i är charmig och enkel att nå med såväl bil, båt eller Saltsjöbanans tåg.

 

Ölprovningen i bryggeriet inleds med en kort introduktion om hur Nacka Bryggeri startades, hur verksamheten ser ut idag och vilka som är bryggeriets största kunder. Tillsammans med provningsledaren går ni igenom olika ölsorter och kommer fram till minst sex stycken sorter som ni tycker verkar extra intressanta att prova.

 

Provningsledaren kommer ge er många tips och tricks angående beska, styrka med mera för att optimera er förmåga att bedöma ölsorternas doft och smak! Ni får även en genomgång av olika malt-, humle-, jäst- och ölsorter innan ölprovningen börjar på allvar och de olika ölsorterna smakas av och betygsätts.

 

När ni har provat hälften av ölsorterna görs en paus för rundvandring i bryggeriet och ni får chansen att kolla in hur småskaligt öl produceras. Efter visningen fortsätter ölprovningen; När ni är klara kommer ni ha lärt er om hur olika smaker skapas och upplevs i ett småskaligt tillverkat hantverksöl samt om hur man går tillväga för att tillverka ölen på Nacka Bryggeri!

 

Boka in Ölprovning i Stockholm på mikrobryggeri redan idag, en perfekt gruppaktivitet med kompisarna, kollegorna eller familjen!Plats

Nacka Bryggeri vid Saltsjö Pir, Stockholm

Tillgänglighet

Året runt enligt överenskommelse

Antal

Från 8 personer

Varaktighet

Cirka 2 timmar

Prisexempel

3400 kr (inkl. moms) för 8 personer

Bokning

info@boxexperience.com eller 08-652 90 00