Kundservice
  • Öppettider:
  • Vardagar: 9:00 - 17:00
  • (lunchstängt 11:30-12:00)
  • Helger: Stängt

Din varukorg innehåller:

0 upplevelser
Totalt 0 kr
8 950 kr

Matchrace utanför Göteborg - Tävla i segling

Upplevelsen

Upplev ett klassiskt Matchrace utanför Göteborg och tävla i en utlagd bana med hjälp av erfarna skeppare! Båtarna är speciellt framtagna för Matchracing och används bland annat under Match Cup på Marstrand.

  • Tävla i Matchrace i Stenungsbaden utanför Göteborg
  • Rolig lagtävling i grupp
  • Extremt snabba och lättarbetade båtar
  • Vinnarna utses vid prisceremoni på bryggan

Upplev Matchrace utanför Göteborg

I denna upplevelse får ni chansen att uppleva ett riktigt Matchrace utanför Göteborg tillsammans med erfarna skeppare och några av marknadens snabbaste båtar!

 

I Matchracet så tävlar man i en utlagd bana mellan start-, kryss- och länsbojar. Lagen delas upp i ett antal lag beroende på gruppstorlek, med maximalt sex personer per lag. Lagledare i varje lag utses och båtarna bemannas med duktiga skeppare (som även hatar att förlora…). Innan seglingen sker ombyte vid behov och ni får all nödvändig information inför racet. 

 

De som inte seglar följer matcherna från land eller från följebåten och efter halva tiden hålls en paus där det bjuds på kaffe och bulle till alla deltagare.

 

Skepparna hjälper lagen ombord och fördelar alla uppgifter. Lagen får några minuter på sig för att gå igenom de sista viktiga detaljerna inför seglingen. Pang! Starten går och full fart råder ombord, alla måste göra sitt bästa av den uppgift de fått för att man ska ha chans att vinna. Första båt i mål får plats i A-finalen, och förlorarna går till B-final (alla lag får segla minst två matcher).

 

Efter finalen utses vinnarna i en prisceremoni på bryggan med medaljer, jubel och bubbel till vinnarna! Enligt traditionen ska även skepparen eller lagledaren kastas i vattnet…(valfritt).

 

Ta chansen och boka Matchrace utanför Göteborg redan idag. Tävla i segling är en perfekt aktivitet för grupper!Plats

Stenungsbaden Yacht Clubs marina

Tillgänglighet

juni - september

Antal

Från 8 personer

Varaktighet

Ca 2-4 timmar

Prisexempel

8950 kr (inkl. moms) för 8 personer

Bokning

info@boxexperience.com eller 08-652 90 00