Kundservice
  • Öppettider:
  • Vardagar: 9:00 - 17:00
  • (lunchstängt 11:30-12:00)
  • Helger: Stängt

Din varukorg innehåller:

0 upplevelser
Totalt 0 kr
After Work-Fiske med guide i skärgården
5 895 kr

After Work-Fiske med guide i skärgården

Upplevelsen

Häng med på en halvdag i skärgården och upplev sportfiske på riktigt under några timmar! I denna upplevelse ingår såväl natur och skärgård på nära håll som de adrenalinkickar som fisket ger.

  • Arbeta en halv dag, följ sedan med ut i skärgården för sportfiske med egen fiskeguide
  • Upplev skärgårdens natur på nära håll
  • Fiska abborre, gädda och havsöring och testa olika sorters fiske
  • Fiskeutrustning, flytoveraller, toppmodern båt och fika/frukt/dricka ingår 

Upplev en annorlunda After Work i skärgården

Upplev en annorlunda After Work i Stockholms skärgård! Arbeta som vanligt fram till lunch och styr sedan kosan ut i skärgården för ett par timmars sportfiske. Att fiska är ett perfekt sätt att koppla av och njuta av att vara i naturen – dessutom är det en trevlig stund som gjord för inspiration, eftertanke och relationsskapande. Givetvis kryddat med de adrenalinkickar som sportfisket ger!

 

I början av upplevelsen blir ni upphämtade nära Vaxholm i en båt som är speciellt framtagen för sportfiske. Skutan styrs mot de vatten och vikar som bäst lämpar sig för fisket beroende på årstid, under den ljusare och varmare perioden är det främst abborre och gädda som fiskas men när vattnet blir kallare så tillkommer även Havsöring.

 

Under fisket finns det möjlighet att testa olika fiskemetoder och få många bra tips av den erfarne fiskeguiden som leder fisket. Det finns även möjlighet att lägga ett eller flera tävlingsmoment!

 

Allt som behövs för fisket ingår i upplevelsen – fiskeutrustning, flytoverall, fika/tilltugg/dricka med mera. Kontakta oss redan idag för er bokning av After Work-fiske i skärgården, en perfekt aktivitet för grupper och företag!

 

Eventuella tillägg: Det finns möjlighet att hämtas upp på annan plats vid önskemål eller utöka upplevelsen till en heldag (kostnad tillkommer). Efter fisket väljer många att avsluta dagen med en middag på någon av skärgårdens många välrenommerade krogar - till exempel Restaurang Batteriet på Rindö, Waxholms Hotell, Svartsö Krog eller privatmiddag på Villa HelleBo på Hästholmen (middag ingår ej i upplevelsen men vi hjälper gärna till med bokning). 


Plats

Vaxholm

Tillgänglighet

Maj-September

Antal

Från 4 personer

Varaktighet

Cirka 4 timmar

Prisexempel

5895 kr ink. moms för 4 personer

Bokning

info@boxexperience.com eller 08-652 90 00