Kundservice
  • Öppettider:
  • Vardagar: 9:00 - 17:00
  • (lunchstängt 11:30-12:00)
  • Helger: Stängt

Din varukorg innehåller:

0 upplevelser
Totalt 0 kr
5 295 kr

Privat helikoptertur över Göteborg - Hyr en egen helikopter (4 pers)

Upplevelsen

Upplev staden Göteborg och dess hänförande skärgård från ovan! Denna 20 minuters privata helikoptertur tar er med från Säve flygplats och ut över välkända delar av Göteborgs skärgård. Efter det fortsätter turen in över Göteborgs centrum – Ni kommer känna igen typiska landmärken som Slottsskogen, Liseberg, Ullevi och Götaplatsen med Poseidon!

  • Cirka 20 minuters privat helikoptertur(effektiv flygtid) över Göteborg
  • Hyr en egen helikopter för 3 passagerare (4 passagerare på förfrågan)
  • Möjligt att skräddarsy färdvägen
  • Upplev staden och dess skärgård från ovan
  • Oslagbar utsikt – ta med kameran

Upplev Privat helikoptertur över Göteborg - Hyr en egen helikopter

I någon av våra moderna helikoptrar (tex Airbus H120, Robinson R44 Clipper 2 etc), speciellt utvecklade för persontransporter och med utmärkt utsikt, tar vi er med på oförglömlig privat helikoptertur över Göteborg! Turen utgår från Säve Flygplats och tar er omgående ut över den norra delen av stadens skärgård och ger er även vyer över de södra delarna.

 

Den norra delen präglas av ett kargare landskap, medan den södra är något lummigare. Vyerna omfattar bland annat Björkö, Hönö och Öckerö i norr och pärlorna Brännö och Vinga i söder.  Brännö sägs vara den ö som nämns i flest svenska sånger medan Vinga är känt för sin historiska fyr och för att vara den plats där Evert Taube tillbringade sin uppväxt (numera finns ett Evert Taube museum på ön).

 

Den privata helikopterturen fortsätter vidare in över centrala Göteborg där helikoptern cirkulerar några varv för att man ska hinna se alla stadens kända landmärken, bland annat Slottsskogen och Linnéstaden, Götaplatsen med Poseidon, Liseberg och Ullevi! Vill man se någon ovanligare sevärdhet under turen så går det även ofta att ordna.

 

Upplevelsen är lika rolig för en inbiten Göteborgare som för en turist på besök, ta chansen och upplev Göteborg från ovan. Köp upplevelsen Privat helikoptertur i Göteborg redan idag!

 

Vi reserverar oss för att rutten under helikopterturen kan komma att ändras på grund av oförutsedda händelser, såsom dålig väderlek, att områden beläggs med flygrestriktioner etc. Det är även möjligt att boka privat helikoptertur för 4 passagerare och skräddarsy er färdrutt, kontakta oss på info@boxexperience.com eller 08-652 90 00 för info!


Plats

Säve Flygplats, Göteborg

Tillgänglighet

Året runt (Datum efter önskemål)

Varaktighet

20 min effektiv flygtid

Antal

1-4 personer (Max 4 personer utöver piloten)

Vikt

Snittvikt 90 kg/ per person ( totalt 360 kg) Vikt anges vid bokningstillfället

Utrustning

Ta gärna med kameran!