Kundservice
  • Öppettider:
  • Vardagar: 9:00 - 17:00
  • (lunchstängt 11:30-12:00)
  • Helger: Stängt

Din varukorg innehåller:

0 upplevelser
Totalt 0 kr
2 995 kr

Ferrari VS Lamborghini i Göteborg (30 km)

Upplevelsen

Upplev två av världens mest omtalade sportbilar på en och samma gång! I denna upplevelsen får du chansen att testa två supersportbilar och själv jämföra vilken som ger häftigast känsla.

  • Upplev två supersportbilar i Göteborg
  • Provkör Ferrari 458 Italia och Lamborghini Huracán
  • Jämför bilarna och avgör själv vilken som är din favorit
  • Total körning cirka 30 km (40 minuter)

Upplev Ferrari VS Lamborghini i Göteborg (30 km)

Att köra en riktigt supersportbil ger en känsla som är nästan omöjlig att beskriva – den måste upplevas! Denna gång ger vi alla bilfantaster chansen att själva avgöra vilken supersportbil som ger bäst känsla: Ferrari 458 Italia eller Lamborghini Huracán.

 

När du anländer till startpunkten för din körning i Göteborg så hälsas du välkommen av den erfarna instruktören. Tillsammans går ni igenom körteknik och var alla reglage sitter. Efter utbildningen är det dags att ge sig ut på vägarna!

 

En lätt touch på pedalen gör att du hör mullret av en riktig supermaskin. Nu följer cirka 15 kilometer motorvägskörning där du verkligen får chansen att känna på Ferrari 458 Italia’s alla egenskaper.

 

När första sträckan är avklarad och du börjar känna dig varm i kläderna är det dags att ge sig ut på nytt – denna gång för att testa känslan i en Lamborghini Huracán! Efter ytterligare en tur i en av världens snabbaste sportbilar kan du själv avgöra vilken av bil som ger bäst känsla och i princip titulera dig som ”expert” på körning av supersportbilar. Om du inte haft smak på supersportbilar innan så har du det garanterat efter att du fått uppleva detta.

 

Köp upplevelsen Ferrari VS Lamborghini i Göteborg redan idag, till dig själv eller för att ge bort som uppskattad present!

 

Om Ferrari 458 Italia: 2-sits coupe med V8-motor,  effekt 570 HK. Toppfart 325 km/h, F1 växellåda, 0-100 meter på 3,4 sek, bakhjulsdrift. Nypris 1,9 miljoner kr.

Om Lamborghini Huracán V10:  2-sits coupe med V10-motor, effekt 610 HK.  Toppfart 325 km/h, 7-växlad, 0-100 på 3,2 sek, 4-hjulsdrift. Nypris ca 1,8  miljoner kr. Plats

Göteborg

Tillgänglighet

April-September (beroende på väderlek)

Antal

1 person

Varaktighet

Cirka 40 minuter inklusive genomgång

Förkunskaper

B-Körkort är ett krav

Övrigt

Smidiga skor rekommenderas