Kundservice
  • Öppettider:
  • Vardagar: 9:00 - 17:00
  • (lunchstängt 11:30-12:00)
  • Helger: Stängt

Din varukorg innehåller:

0 upplevelser
Totalt 0 kr
Fight med professionell MMA-utövare i Stockholm
4 990 kr

Fight med professionell MMA-utövare i Stockholm

Upplevelsen

I denna upplevelse ger vi en deltagare chansen att träna ett riktigt MMA-pass tillsammans med en instruktör. Träningspasset avslutas med en överraskning - Lokalen släcks ned för "match” och instruktören byts ut mot en professionell MMA-fighter!

  • Träningspass med MMA-instruktör
  • Fräscha lokaler anpassade för grupper i centrala Stockholm
  • Passet avslutas med ”match” mot en riktig MMA-fighter
  • Upplev MMA, en av världens snabbast växande sporter

Upplev Fight med professionell MMA-utövare i Stockholm

I denna upplevelse låter vi en deltagare prova på ett riktigt MMA-träningspass tillsammans med en instruktör som avslutas med en överraskning – Lokalen släcks ned för match och instruktören byts ut mot en professionell MMA-fighter! 


MMA (Mixed Martial Arts) är en blandning av olika kampsporter och omfattar bland sparkar, slag, kast och markkamp med inriktning på fullkontakt. Det är en teknisk sport där utövaren ständigt utmanas, utvecklas och lär sig något nytt.


Instruktören som leder träningspasset har lång erfarenhet av MMA och av att träna professionella utövare. ”Matchen” kommer deltagaren gå mot av Sveriges främsta MMA-fighters, som bland annat korats till svensk mästare och vunnit internationella titlar. Innan matchstart släcks lokalen ned och utövarnas respektive meriter presenteras, precis som vid riktiga matcher.


Köp upplevelsen Fight med professionell MMA-utövare i Stockholm redan idag, en perfekt upplevelse att för jubilaren, svensexan eller möhippan!


Om upplevelsen: ”Matchen” och nivån anpassas självklart efter deltagarens nivå och egna önskemål. Det går bra att vara en grupp som följer deltagarens upplevelse, dusch och bastu finns på plats.Plats

Centrala Stockholm

Tillgänglighet

Året runt, kontakta oss för tillgänglighet på specifika datum

Varaktighet

Cirka 1,5 timme

Antal

1 person (publik är välkommen)

Övrigt

Ta med träningskläder för inomhusträning

Tips

Perfekt aktivitet för svensexan eller möhippan