Kundservice
  • Öppettider:
  • Vardagar: 9:00 - 17:00
  • (lunchstängt 11:30-12:00)
  • Helger: Stängt

Din varukorg innehåller:

0 upplevelser
Totalt 0 kr
1 490 kr

Prova Elsurfbräda i Stockholm hos Electrosurf

Upplevelsen

Upplev den hetaste vattensporten just nu – surfa på en elsurfbräda i upp till 50 km/h helt oberoende av vågor eller vind. En garanterat rolig och adrenalinfylld upplevelse i Stockholm!

  • Prova att surfa på en elsurfbräda i Stockholm
  • Surfa på Carver X, en av de snabbaste brädorna på marknaden
  • En av världens hetaste vattensporter
  • Säkerhetsgenomgång med instruktör och utrustning ingår

Prova Elsurfbräda i Stockholm hos Electrosurf

Häng med på en av sommarsäsongens roligaste upplevelser – Upplev att surfa på elsurfbräda hos Electrosurf!

 

Upplevelsen börjar med att du tas emot av en professionell instruktör som förser dig med våtdräkt, flytväst och hjälm. Efter den obligatoriska säkerhetsgenomgången med tillhörande instruktioner är det dags att börja surfa! Det går bra att surfa liggandes, sittandes på knä eller stående och du bestämmer själv hastigheten.

 

Den eldrivna surfbrädan planar snabbt ovan vattenytan och gör det möjligt att surfa i hastigheter upp till 50 km/h! Upplevelsen passar utmärkt för såväl nybörjare som proffs, surfbrädans jetmotor styrs enkelt med ett gasreglage i handen på utövaren. Vi vågar utlova en galet skön frihetskänsla fylld av adrenalin när brädan surfar fram över det spegelblanka vattnet!

 

Välj mellan att prova elsurfbräda hos Electrosurf vid Alviks Strand I Bromma eller vid Lida Fritidsgård i Tullinge nära Stockholm. Vid Alviks Strand surfar man i Mälaren och det finns ett glasscafé som erbjuder skönt häng i samband med surfingen. Lida Fritidsgård bjuder på ostörda och natursköna omgivningar där man i princip surfar ensam på naturreservatets sjö. Efter surfen kan man besöka värdshuset som ligger intill och även erbjuder minigolf.

 

Köp upplevelsen Prova Elsurfbräda i Stockholm hos Electrosurf redan idag, till dig själv eller för att ge bort som uppskattad present!Plats

Tullinge & Bromma nära Stockholm

Tillgänglighet

Maj - September

Varaktighet

Cirka 50 minuter

Antal

1 person

Vikt

Minimum 65 kg

Utrustning

Våtdräkt, flytväst och hjälm finns att låna på plats