Kundservice
  • Öppettider:
  • Vardagar: 9:00 - 17:00
  • (lunchstängt 11:30-12:00)
  • Helger: Stängt

Din varukorg innehåller:

0 upplevelser
Totalt 0 kr
Flyboard i Stockholm
1 695 kr

Flyboard i Stockholm

Upplevelsen

Sugen på att testa Flyboard i Stockholm? Flyboard kan vara bland det roligaste man kan göra i vattnet! Det ser nästan omöjligt ut, men faktum är att det är lättare än vad det ser ut vilket gör det extra roligt! Upplev den ofattbara känslan att sväva över vattenytan!

  • Upplev Flyboard - En garanterat häftig upplevelse
  • Nära Stockholm och med bra kommunikationer
  • Lån av flytväst och våtdräkt ingår
  • Bra utkiksplats för familj och vänner

Upplev Flyboard i Stockholm - Sväva över vattnet!

Det finns inget som liknar Flyboard, upplev en magisk känsla av att sväva över vattnet! Du spänner fast fötterna på en bräda med vattenjet-munstycken på undersidan, till det har du även två slangar fastspända på vardera arm med ytterligare jetstrålar. Det är de stora jetstrålarna som får dig att flyga, medan de mindre fungerar som ett par stavar och hjälper dig med balansen. 

Flyboarden är kopplad till utblåset på en vattenskoter som sköts av vår erfarne instruktör. I början är det lite vingligt men det tar inte lång stund innan du förstår hur Flyboard fungerar. En bra start är att börja med att stilla sväva över vattenytan, därefter kommer du känna att du får mer kontroll och friheten att köra Flyboard infinner sig. Du kan själv styra hur högt och åt vilket håll du vill flyga genom att reglera kroppsvikten och vinkla jetstrålarna. När du blivit varm i kläderna kan du även prova på att dyka!

En upplevelse du sent kommer att glömma, ett måste att prova! Köp upplevelsen Flyboard i Stockholm redan idag, till dig själv eller för ett ge bort som uppskattad present!


Plats

Fisksätra Marina, Stockholm

Tillgänglighet

Bestämda datum Juni-September

Varaktighet

30 min i vattnet, totalt 1 timme

Antal

1 person

Utrustning

Flytväst & våtdräkt finns att låna (våtdräkt finns upp till storlek XL)

Övrigt

Badkläder och ombyte rekommenderas. Från 18 år (15 i målsmans sällskap)