Kundservice
  • Öppettider:
  • Vardagar: 9:00 - 17:00
  • (lunchstängt 11:30-12:00)
  • Helger: Stängt

Din varukorg innehåller:

0 upplevelser
Totalt 0 kr
495 kr

Räkkryssning i Stockholm - Upplev Räkbåt i skärgården

Upplevelsen

Upplev en Räkkryssning i Stockholm och dess underbara skärgård! Om du gillar räkor kommer du att älska denna upplevelse med M/S Strömma Kanal, en klassisk räkbåt. 

  • 3 timmars Räkkryssning i Stockholm
  •  M/S Strömma Kanal är en klassik Räkbåt
  • Njut av räkor i massor i underbar miljö 
  • 1 glas mousserande vin eller alkoholfritt bubbel med tilltugg
  • Njutningsfull skärgårdstur i Stockholms vackra skärgård

Upplev Räkkryssning i Stockholm på en klassisk räkbåt

19:30 lämnar du Nybrokajen i centrala Stockholm på M/S Strömma Kanal för en 3 timmars kryssning med räkor i massor och äkta skärgårdskänsla!

Väl ombord på räkkryssningen serveras du ett glas mousserande vin eller alkoholfritt bubbel med tilltugg. Därefter välkomnas du till ett uppdukat bord med räkor, två sorters såser, bröd och vispat Västerbottensost-smör. På hemresan kan du beställa kaffe och efterrätt eller fortsätta frossa i räkor med tillbehör!

Under räkkryssningen finns det gott om tid att ta en paus från ätandet och beställa dryck från baren eller njuta av solnedgången från räkbåtens soldäck. Vid fint väder gör vi ett strandhugg vid lämpligt ställe.

Räkorna som man får njuta av är fiskade i Barents Hav och är MSC-certifierade vilket betyder att de har blivit fiskade på ett miljövänligt vis och räkorna provsmakas varje år för att alltid garantera högsta kvalitet. 

M/S Strömma Kanal byggdes 1975 och användes ursprungligen för att trafikera rutten Stockholm-Sandhamn via Strömma Kanal som är väldigt grund. Idag är fartyget nyrenoverat och har blivit en klassiskt "räkbåt" för såväl stockholmare som turister. I den vackra matsalen kan man njuta av fantastisk utsikt samtidigt som trånga och grunda passager i Stockholm skärgård passeras. 

Köp upplevelsen Räkkryssning i Stockholm redan idag, till dig själv eller för att ge bort som present!


Plats

Nybrokajen, Kajplats 10 (Stockholm)

Tillgänglighet

Maj-Oktober

Antal

1 person

Varaktighet

3 timmar

Övrigt

1 glas mousserande eller alkoholfritt bubbel ingår. Övrig dryck kan beställas ombord.