Kundservice
  • Öppettider:
  • Vardagar: 9:00 - 17:00
  • (lunchstängt 11:30-12:00)
  • Helger: Stängt

Din varukorg innehåller:

0 upplevelser
Totalt 0 kr
Middag & minigolf i Stockholm för två - Swing by Golfbaren
1 395 kr

Middag & minigolf i Stockholm för två - Swing by Golfbaren

Upplevelsen

Upplev middag och minigolf i Stockholm för två på underbara Swing by Golfbaren! Spela minigolf i inspirerande 1930-tals miljö med New Yorks gränder och skyskrapor som kuliss. 3-rätters middag och bubbel ingår!

  • Minigolf för två i elegant och stämningsfull miljö
  • Banan är designad av världsmästare i minigolf
  • Känn stämningen av 1930-talets New York, fast i Stockholm
  • 3-rätters middag för två med bubbel


Upplev Middag & minigolf i Stockholm för två på Swing by Golfbaren

Swing by Golfbaren är den riktiga minigolfens hem med själ, expertis, kvalitet och hjärta förpackat i en stämningsfull miljö! Upplev känslan av 1930-tal, förbudstid och lönnkrogar och lägg till god mat, cocktails och lustfylld minigolf på en bana i toppklass.

 

Börja med att utmana din tävlingspartner med en klassisk runda minigolf på banan som är skapad världsmästaren Hans Olofsson. Banan är inspirerande och utmanande vilket borgar för att tävlingsnerven infinner sig omgående!

 

Vill ni ta en paus under minigolfandet går det bra att slå sig ned baren som kallas Back Alley och där känslan av New York flödar tillsammans med cocktails och diverse ölsorter.

 

Efter duellen på golfbanan slår ni er ned i den eleganta matsalen fylld av rustika bord, sammetsklädda stolar och art deco-lampor på väggarna. Tillsammans med jazzinspirerande toner och en 3-rätters meny med noggrant utvalda rätter med grunden i Nordamerika (välj mellan kött/fisk/veg). Populära exempel ur menyn är tex Lobster Rools, Brässerad Oxkind och Gravad Skrei.

 

Efter att ni avnjutit middagen går det bra att fortsätta kvällen i någon av de magiska barerna eller kanske utmana motståndaren på en golfrunda till? (alla är värda chans till revansch, lägg till en runda mot tillägg på plats)

 

Köp upplevelsen Middag & minigolf för två på Swing by Golfbaren i Stockholm till dig själv eller för att ge bort i present redan idag!Plats

Swing by Golfbaren, Surbrunnsgatan 46 i Stockholm

Tillgänglighet

Året runt (ej december)

Antal

2 personer

Åldersgräns

18 år