Kundservice
  • Öppettider:
  • Vardagar: 9:00 - 17:00
  • (lunchstängt 11:30-12:00)
  • Helger: Stängt

Din varukorg innehåller:

0 upplevelser
Totalt 0 kr
Mordgåta med middag i Stockholm
795 kr

Mordgåta med middag i Stockholm

Upplevelsen

Upplev Mordgåta med middag i Stockholm, en spännande kväll fylld av överraskningar! Någonstans runt bordet sitter en mördare, frågan är bara vem? Under denna 2-rätters middag ska ni med hjälp av ledtrådar försöka komma på vem mördaren är, kan det till och med vara din bordsgranne?


  • Upplev Mordgåta med middag i Stockholm
  • En upplevelserik 2-rätters middag på restaurang
  • Spännande kväll fylld av överraskningar 


Upplev Mordgåta med middag i Stockholm

Denna Mordgåta är utformad som en lättsam middagsaktivitet fylld av spänning. Mordgåtan börjar med en introduktion på cirka 30 minuter. Under introduktionen blir man tilldelade varsin karaktär med olika ledtrådar och uppdrag. Någon i gruppen blir mördaren. Man väljer självklart själv vilken nivå man vill "spela ut" sin roll. Det går bra att endast ha sin namnlapp på sig, men det går även bra att spela ut till fullo om man önskar det, därför passar Mordgåtan alla typer av personligheter.


För att kunna lista ut vem mördaren är så kommer det dyka upp bevismaterial och ledtrådar löpande under kvällen. Alla deltagare får olika uppdrag i sina kuvert som även innehåller information som kan bytas mot någon annans information. Ju mer ledtrådar som man skaffar sig, desto närmare lösningen av Mordgåtan kommer man!


Mordgåtan övergår så småningom till middag då man minglar runt för att få veta mer om mordet och till slut kunna luska ut vem mördaren är. Dessutom sker det en hel del andra händelser under kvällen avslöjas först på plats. Aktiviteten avslutas med lösning av Mordgåtan och prisutdelning. Bland annat delar vi ut kvällens ”Oskar”, till den person som bjussat på sig själv lite extra!

Vi vågar utlova en mycket händelserik och kväll fylld av skratt. Köp upplevelsen Mordgåta med middag i Stockholm redan idag, till dig själv eller för att ge bort som uppskattad present!


Plats

Centrala Stockholm

Tillgänglighet

Året runt

Antal

1 person i grupp med andra

Varaktighet

Cirka 3 timmar

Övrigt

2-rätters middag ingår (dryck tillkommer)