Kundservice
  • Öppettider:
  • Vardagar: 9:00 - 17:00
  • (lunchstängt 11:30-12:00)
  • Helger: Stängt

Din varukorg innehåller:

0 upplevelser
Totalt 0 kr
Mordgåta med middag i Göteborg
795 kr

Mordgåta med middag i Göteborg

Upplevelsen

Upplev Mordgåta med middag i Göteborg, en spännande upplevelse fylld av överraskningar! Någonstans runt omkring dig sitter en mördare, frågan är bara vem? Under denna 2-rätters middag ska ni med hjälp av ledtrådar och annan information försöka komma på vem mördaren är, kan det till och med vara din granne vid bordet?


  • Upplev Mordgåta med middag i Göteborg
  • En spännande 2-rätters middag på restaurang
  • Händelserik kväll fylld av överraskningar 


Upplev Mordgåta med middag i Göteborg

Denna upplevelse är utformad som en lättsam middagsaktivitet under en kväll fylld av spänning! Mordgåtan börjar med en introduktion där alla blir tilldelade varsin karaktär med olika ledtrådar och uppdrag. Någon i gruppen blir mördaren. Man väljer självklart själv vilken nivå man vill "spela ut" sin roll. Det går bra att endast ha sin namnlapp på sig, men det går även bra att spela ut till fullo om man önskar det, därför passar Mordgåtan alla typer av personligheter.


För att kunna lista ut vem mördaren är så kommer det dyka upp bevismaterial och diverse ledtrådar löpande under kvällen. Alla deltagare får olika uppdrag i sina kuvert som även innehåller information som kan bytas mot någon annans information. Ju mer ledtrådar som man skaffar sig, desto närmare lösningen av gåtan kommer man!


Mordgåtan övergår så småningom till middag då man minglar runt för att få veta mer om mordet och till slut kunna luska ut vem mördaren är. Dessutom sker det en hel del andra händelser under kvällen som avslöjas först på plats. I samband med lösningen av Mordgåtan sker även en prisutdelning, bland annat delar vi ut kvällens ”Oskar”, till den person som bjussat på sig själv lite extra!

Vi vågar utlova en mycket händelserik och kväll fylld av skratt, köp upplevelsen Mordgåta med middag i Göteborg redan idag, till dig själv eller för att ge bort som uppskattad present!


Plats

Centrala Göteborg

Tillgänglighet

Året runt

Antal

1 person i grupp med andra

Varaktighet

Cirka 3 timmar

Övrigt

2-rätters middag ingår, dryck tillkommer