Kundservice
  • Öppettider:
  • Vardagar: 9:00 - 17:00
  • (lunchstängt 11:30-12:00)
  • Helger: Stängt

Din varukorg innehåller:

0 upplevelser
Totalt 0 kr
1 495 kr

Flyboard utanför Göteborg (Singel)

Upplevelsen

Upplev Flyboard i Stenungsbaden utanför Göteborg och känslan av att sväva fritt över vattnet! Flyboard är en kombination av akrobatik, flygning, dykning och vattenlek och passar perfekt som present eller som gruppaktivitet.

  • Prova på Flyboard utanför Göteborg (Stenungsbaden Yacht Club)
  • 30 minuter flygtid ingår
  • Genomgång av erfarna instruktörer
  • Lån av våtdräkt, hjälm och flytväst

Upplev Flyboard utanför Göteborg - Sväva fritt över vattnet

Flyboard är den perfekta kombinationen av akrobatik och vattensport – upplev känslan utanför Göteborg i Stenungsbaden tillsammans med oss!

 

Flyboard går ut på att deltagaren står på en ”bräda” med wakeboard-bindningar. Brädan är kopplad till en 12 meter lång slang som i sin tur är kopplad till jetstrålen från en vattenskoter. Med hjälp av strålen från vattenskotern och två munstycken på brädan trycker en vattenstråle deltagaren flera meter ovanför vattenytan. Man ”styr” brädan och håller balansen med hjälp av fötterna!

 

Flyboard måste upplevas på egen hand för att fullt förstå känslan. Lån av hjälm, flytväst och våtdräkt ingår samt säkerhetsgenomgång av våra erfarna instruktörer. Det finns även möjlighet att boka upplevelsen för hela grupper, perfekt för företagseventet, svensexan eller möhippan.

 

Köp upplevelsen Flyboard utanför Göteborg redan idag, till dig själv eller för att ge bort som uppskattad present!


Om Flyboard: Flyboard® skapades under 2011 av Franky Zapata flerfaldig världsmästare i jetski och tillika jetski tillverkare. Franky ville skapa ett nytt sportredskap som kombinerar skidåkning, akrobatik med flygning, dykning och vattenlek och resultatet?


Han visade upp Flyboard i Las Vegas och i Kina och la även upp en video på youtube som snabbt fick över 3 miljoner visningar. Intresset var stort och Frankys mailbox blev snabbt överfull. Efter detta gensvar drog produktionen igång och nu finns Flyboard® på marknaden. Plats

Stenungsbaden Yacht Clubs marina, Stenungsund (Göteborg)

Tillgänglighet

Maj-September

Antal

1 person

Varaktighet

Cirka 30 minuter genomgång och 30 minuter flygtid

Utrustning

Hjälm, våtdräkt och flytväst ingår. Ta med egen handduk.

Övrigt

Ett krav på att du är minst 18 år samt nykter