Kundservice
  • Öppettider:
  • Vardagar: 9:00 - 17:00
  • (lunchstängt 11:30-12:00)
  • Helger: Stängt

Din varukorg innehåller:

0 upplevelser
Totalt 0 kr
Upplev Floating i Malmö
495 kr

Upplev Floating i Malmö

Upplevelsen

Upplev Floating i Malmö - En känsla av total avslappning! Du kommer att känna en läkande, rogivande och muskelavslappnande effekt tack vare viktlösheten i det salta vattnet. Något mer avstressande än floating finns troligtvis inte. En obeskrivbar känsla som måste upplevas!

  • Upplev Floating i Malmö - Känsla av total avslappning
  • Viktlöst bad med 34-35 gradigt saltvatten i cirka 45 min
  • Effektiv spabehandling mot bl.a. långvarig stressrelaterad smärta, depression, ångest, trötthet eller muskelspänningar
  • Individuell flyt-session som ger den totala avslappningen

Upplev Floating i Malmö - Känn total avslappning

Floatingen upplevs i centrala Malmö på den personliga dagspa-anläggnigen Sparadiset och deras underbara rum Alaska. Du blir omhändertagen av utbildade och certifierade massage-, hud- och/eller spaterapeuter på plats. Tillsammans går ni igenom grunderna och besvarar dina funderingar så du kan känna dig helt trygg under hela upplevelsen!

Att kliva in i floating-tanken är som att gå in i ett mindre rum. Här kan du drömma dig bort och flyta bort all stress, trötthet och smärta. Man förbereder sig inför floatingen med en dusch och ser därefter till att till att öronpropparna sitter i ordentligt. Du bestämmer själv om du vill koppla av till lugn musik eller om du vill låta tystnaden omfamna dig. Det är helt riskfritt att somna, du vänder dig inte i sömnen. När tiden är ute och det är dags att kliva upp, kommer de försiktigt och knackar på och du svarar genom att knacka tillbaka. Du duschar sen av dig men använder varken tvål eller schampo eftersom magnesium-saltet är välgörande för både kropp och hud.

Floating kommer ursprungligen från rymdstationen NASA i USA, där astronauterna tränade tyngdlöshet. Floating innebär att Du flyter i en stor tank med 34,8 gradigt saltvatten. Behandlingen är effektiv mot långvarig stressrelaterad smärta, depression eller ångest. Resultatet kan hålla i sig fyra månader efter behandlingsperioden. 

Enligt forskarna är flytbehandlingen ett effektivt sätt att utlösa kroppens avslappningsrespons. Nivån av stresshormoner sjunker under och efter flytbehandlingen. Behandlingen får ökad effekt genom att prolaktin, ett slags “livskraftshormon” utsöndras i större mängd. Stress handlar mycket om att vi oroar oss för det som varit och det som ska komma. När en människa istället lyckas befinna sig i ett slags här-och-nu-tillstånd blir det en vila för hjärnan. 45 minuters flytande tillstånd i salt vatten kan motsvara upp till sex timmars djupsömn!

Köp upplevelsen Floating i Malmö till dig själv eller för att ge bort som uppskattad present redan idag!


Plats

Centrala Malmö

Tillgänglighet

Alla dagar året runt

Antal

1 person

Varaktighet

Cirka 45 minuter

Åldersgräns

16 år

Bokning

Ska bokas senast 2 timmar innan behandling