Kundservice
  • Öppettider:
  • Vardagar: 9:00 - 17:00
  • (lunchstängt 11:30-12:00)
  • Helger: Stängt

Din varukorg innehåller:

0 upplevelser
Totalt 0 kr
Upplev Floating i Malmö
495 kr

Upplev Floating i Malmö

Upplevelsen

Upplev Floating i Malmö - en känsla av total avslappning! Du kommer att känna en läkande, rogivande och muskelavslappnande effekt tack vare viktlösheten i det salta vattnet. 

  • Upplev Floating i Malmö - en känsla av total avslappning
  • Viktlöst bad med 34-35 gradigt saltvatten i cirka 45 min
  • Effektiv spabehandling mot bl.a. långvarig stressrelaterad smärta, depression, ångest, trötthet eller muskelspänningar
  • Individuell flyt-session som ger den totala avslappningen

Upplev Floating i Malmö - en känsla av total avslappning

Denna Floating upplevs i centrala Malmö på den personliga dagspa-anläggningen Aroma spa och deras underbara rum Alaska. Du blir väl omhändertagen av den specialutbildade personalen på plats. Tillsammans går ni igenom grunderna och besvarar dina funderingar så du kan känna dig helt trygg under hela upplevelsen!

Att kliva in i floating-tanken är som att gå in i ett mindre rum. Här kan du drömma dig bort och flyta bort all stress, trötthet och smärta. Man förbereder sig inför floatingen med en dusch och ser därefter till att till att öronpropparna sitter i ordentligt. Du bestämmer själv om du vill koppla av till lugn musik eller om du vill låta tystnaden omfamna dig. Det är helt riskfritt att somna. När tiden är ute och det är dags att kliva upp, kommer de försiktigt och knackar på och du svarar genom att knacka tillbaka. Du duschar sen av dig men använder varken tvål eller schampo eftersom magnesium-saltet är välgörande för både kropp och hud.

De positiva hälsoeffekterna av floating är väldokumenterade och många! De kanske viktigaste effekterna är att floating minskar stress och oro, sänker blodtrycket samt ökar utsöndringen av endorfiner (”lyckohormon”) i kroppen. Floating verkar även smärtlindrande och återuppbyggande för kropp och muskler samt stärker immunförsvaret.


Floating uppfanns i USA på 1950-talet för att kunna studera astronauter i ett tyngdlöst tillstånd. På 1970-talet kom fenomenet till Sverige, men det är först på senare år som intresset för floating har exploderat. Delvis tack vare forskning som bedrivits om floatingens extremt positiva effekter för kropp och själ.


Köp upplevelsen Floating i Malmö redan idagtill dig själv eller för att ge bort som uppskattad present!


Plats

Centrala Malmö

Tillgänglighet

Alla dagar året runt

Antal

1 person

Varaktighet

Cirka 45 minuter

Åldersgräns

16 år

Bokning

Ska bokas senast 2 timmar innan behandling