Kundservice
  • Öppettider:
  • Vardagar: 9:00 - 17:00
  • (lunchstängt 11:30-12:00)

Din varukorg innehåller:

0 upplevelser
Totalt 0 kr
5 495 kr

Amalias Hus - Weekend för två

Upplevelsen

Upplev Amalias Hus i Gränna & en weekend för två! Kärt barn har många namn: Polkagrisstaden, Päronstaden, Ballongstaden – det handlar om kulturhistoriskt intressanta och småstadscharmiga Gränna. Här bor ni under en mysig weekend på Amalias Hus – njuter av den romantiska atmosfären, den goda maten och den trevliga staden. 

  • Del i dubbelrum, med frukostbuffé
  • Trerättersmiddag på Amalias Hus restaurang
  • Tur på Visingsö (med häst och vagn eller ridtur på häst, beroende på årstid) eller massage

 

Är ni i Gränna är en båttur till Visingsö självklar. Ön med sina historiska landmärken och fin natur. I Weekend på Amalias Hus ingår – sommartid – en lärorik och rolig tur med häst och vagn på Visingsö. Under vinterhalvåret kan ni istället välja mellan en härlig ridtur på Visingsö och en sinnligt avkopplande massage.

En romantisk weekend som denna gör under med kropp och själ… Tänk dig: romantik och charm på ett förstklassigt hotell i hus anno 1769, med kakelugn i de flesta av rummen, en härlig trerättersmeny i Amalias Hus restaurang, promenad i sakta mak genom staden eller på promenadstigar i Grevskapets omgivningar, en tur på Visingsö (eller en härlig massage) … En perfekt upplevelse för paret som under en innehållsrik weekend vill umgås och uppleva på en och samma gång!

Köp upplevelsen Weekend för två i Amalias Hus till dig själv eller som present redan idag!


Ort:

Gränna, Visingsö

Tillgänglighet:

Året runt

Varaktighet:

1 övernattning. Ca 24 timmar

Antal deltagare:

2 personer