Kundservice
  • Öppettider:
  • Vardagar: 9:00 - 17:00
  • (lunchstängt 11:30-12:00)
  • Helger: Stängt

Din varukorg innehåller:

0 upplevelser
Totalt 0 kr
4 295 kr

Bomans Hotell i Trosa - Romantisk Helg för två

Upplevelsen
Upplev en romantisk helg för två på Bomans Hotell i Trosa! En alldeles underbar liten minihelg i en charmig småstad väntar er. På Bomans Hotell i Trosa korsas nutidens bekväma hotelliv med historisk charm och stor gästfrihet. En avkopplande upplevelse i vacker miljö!
  • En övernattning i ett unikt kingsize dubbelrum på Bomans Hotell
  • Generös frukostbuffé för två
  • Lunchbuffé  för två inkl. varsitt glas öl/vin i Bomans matsal
  • 4-rätters middag för två

Upplev Bomans Hotell -  Romantisk helg i Trosa för två

Checka in på en weekend på Bomans och upplev ett dygns lättja, ompyssling, lugn och ro. Efter att ha slagit er till ro är ni välkomna in i Bomans Matsal där det serveras en smakrik lunchbuffé. Här väljer ni själv om ni önskar ett glas vin eller öl till maten. Därefter kan man njuta av den vackra omgivningen på hotellet eller  promenera i den trevliga hamnen. 

På kvällen avnjuter ni en romantisk 4-rätters middag varefter ni mätta och belåtna kryper ner i er stora säng som är bäddad med lakan i mjuk egyptisk bomull, täcken och dunkuddar. På rummen finns även iPod-högtalare och en Nespresso-maskin. Dagen efter väntar en generös frukostbuffé som garanterat ger er en bra start på dagen!

Bomans i Trosa är ett hotell som är omtalat för sitt engagemang och sin kvalitetskänsla. Originell inredning i de olika, unika rummen samt en personlig touch på detaljerna ger det där lilla extra! Bomans Hotell ligger mitt i den gemytliga hamnen i Trosas vackra skärgård. Här huserar nu fjärde generationen Boman med engagerad personal, som alla gör sitt yttersta för att er vistelse skall bli perfekt och en upplevelse ni sent ska glömma!

Köp upplevelsen Romantisk helg för två på Bomans Hotell i Trosa redan idag, till dig själv eller för att ge bort som uppskattad present!


Plats

Trosa (Nära hamnen)

Tillgänglighet

Alla dagar året runt (ej datum 30/6-12/8)

Varaktighet

1 dygn

Antal

2 personer i dubbelrum med kingsize-säng