Kundservice
  • Öppettider:
  • Vardagar: 9:00 - 17:00
  • (lunchstängt 11:30-12:00)
  • Helger: Stängt

Din varukorg innehåller:

0 upplevelser
Totalt 0 kr
4 295 kr

Bomans Hotell i Trosa - Romantisk Helg för två

Upplevelsen
Upplev en romantisk helg för två på Bomans Hotell i Trosa! En alldeles underbar liten minihelg i en charmig småstad väntar er. På Bomans Hotell i Trosa korsas nutidens bekväma hotelliv med historisk charm och stor gästfrihet. En avkopplande upplevelse i vacker miljö!
  • En övernattning i ett unikt kingsize dubbelrum på Bomans Hotell
  • Generös frukostbuffé för två
  • Lunchbuffé  för två inkl. varsitt glas öl/vin i Bomans matsal
  • 4-rätters middag för två

Upplev Bomans Hotell -  Romantisk helg i Trosa för två

Checka in på en weekend på Bomans och upplev ett dygns lättja, ompyssling, lugn och ro. Efter att ha slagit er till ro är ni välkomna in i Bomans matsal där det serveras en smakrik lunchbuffé. Här väljer ni själv om ni önskar ett glas vin eller öl till maten. Därefter kan man njuta av den vackra omgivningen på hotellet eller kolla in den trevliga hamnen. 

På kvällen avnjuter ni en romantisk fyrarätters middag och därefter kan ni mätta och belåtna krypa ner i sängen som är bäddad med lakan i mjuk egyptisk bomull, täcken och och dunkuddar. På rummen finns även iPod-högtalare och en Nespresso-maskin. Dagen efter väntar en generös frukostbuffé som ger er en bra start på dagen.

Bomans i Trosa är ett hotell som är omtalat för sitt engagemang och sin kvalitetskänsla. Originell inredning i de olika, unika rummen samt en personlig touch på detaljerna ger det där lilla extra! Bomans Hotell ligger mitt i Trosas trevliga hamn, i Trosas vackra skärgård. Här huserar nu fjärde generationen Boman med engagerad personal, som alla gör sitt yttersta för att er vistelse skall bli perfekt och en upplevelse ni sent ska glömma!

Tips: Du kan på plats eller vi bokning (vid tillgång) uppgradera ditt boende till en minisvit/svit.

Köp upplevelsen Romantisk helg för två på Bomans Hotell i Trosa till dig själv eller som present redan idag!


Plats

Trosa (Nära hamnen)

Tillgänglighet

Året runt (ej datum: 30/6-12/8)

Varaktighet

1 dygn

Antal

2 personer i dubbelrum med kingsize säng