Kundservice
  • Öppettider:
  • Vardagar: 9:00 - 17:00
  • (lunchstängt 11:30-12:00)
  • Helger: Stängt

Din varukorg innehåller:

0 upplevelser
Totalt 0 kr
4 150 kr

Häringe Slott - Mys för två

Upplevelsen

Upplev mysig avkoppling för två på Häringe Slott! Söder om Stockholm hittar ni denna pärla till slottshotell, perfekt om ni söker en avkopplande och lyxig upplevelse med nära till naturen!

  • Övernattning för två i ett av slottets Deluxerum
  • 3-rätters middag för två
  • Slottsfrukost för två
  • Relax 1 timme med tillgång till sjöbastu nere vid vattnet

Upplev Mys för två på Häringe Slott

Under er vistelse på Häringe Slott njuter ni av en utsökt komponerad 3-rättersmeny och får egen tid i den mysiga sjöbastun nere vid vattnet, På natten får njuta av en god natts sömn i ett av de fina deluxerummen för att dagen efter vakna upp till en maffig slottsfrukost i en magnifik miljö.

Häringe Slott är ett lifestylehotell med en lång, glamorös, dekadent och excentrisk historia. Hit har filmstjärnor, miljardärer, kungar, estradörer, primadonnor och andra intressanta personer kommit genom alla tider för att festa, äta gott och ägna sig åt mer eller mindre syndiga eskapader. Slottet är fortfarande öppet för alla som vill roa sig kungligt.

Häringe Slott har haft en lång rad intressanta ägare som alla satt sin speciella prägel. Under århundradena har det investerats stora summor på mer eller mindre galna idéer såsom Sveriges första utomhuspool med dåtidens olympiska mått och tillhörande rutschkana från badrummet på andra våningen, en underjordisk gång till de besökande damernas flygel så att de torrskodda kunde ta sig till slottet utan att förstöra frisyrerna. Häringe Slott har även antika väggpaneler ditsmugglade från drottning Marys slott i Skottland!

Köp upplevelsen Häringe Slott - Mys för två till dig själv eller för att ge bort som uppskattad present redan idag!


Plats

Häringe Slott, Västerhaninge, Stockholm

Tillgänglighet

Alla dagar året runt (i mån av plats)

Antal

2 personer i Deluxerum (inkl. 3-rättersmiddag, 1 timmes sjöbastu och slottsfrukost)

Varaktighet

1 dygn