Kundservice
  • Öppettider:
  • Vardagar: 9:00 - 17:00
  • (lunchstängt 11:30-12:00)
  • Helger: Stängt

Din varukorg innehåller:

0 upplevelser
Totalt 0 kr
Pralinkurs i Stockholm för två - Skapa egna chokladpraliner
1 390 kr

Pralinkurs i Stockholm för två - Skapa egna chokladpraliner

Upplevelsen

Upplev Pralinkurs för två i Stockholm och skapa egna chokladpraliner! En inspirerande och lärorik kurs där ni får lära dig hantverket bakom de fyllda chokladbitarna, pralinerna som ni skapar får ni självklart ta med er hem!

  • Inspirerande Pralinkurs i Stockholm
  • Handledning av proffsig och erfaren kursledare
  • Skapa egna praliner att ta med hem
  • Trevliga lokaler mitt på Östermalm

Upplev Pralinkurs för två i Stockholm – Skapa egna chokladpraliner

Följ med på en kurs i pralinskapande i lyxiga lokaler mitt på Östermalm. Under denna upplevelse får ni chansen att lära er hur man skapar praliner från grunden av ett riktigt proffs med lång erfarenhet!

 

Ni välkomnas i den proffsiga och mysiga kursmiljön med ett glas champagne och läckra tilltugg direkt ifrån Restaurang Copine’s kök som ligger vägg i vägg med kurslokalen och som man kan beskåda genom den glasruta som skiljer lokalerna åt.

Under timmarna som följer får ni lära er om hur man tillverkar era egna smaksatta fyllningar i förgjutna pralinskal. I grupper om två personer får ni chansen att skapa fyllningar med olika smakkombinationer efter eget tycke och smakMedan fyllningarna stelnar håller kursledaren i en chokladprovning med flera chokladsorter av absolut högsta kvalitet.

 

När fyllningarna är klara visar kursledaren hur man tempererar choklad, en erkänt svår teknik som ni även kan få prova på att göra själva. Ni kommer också få smaka på en professionellt tillverkad pralin som är skapad av kursledaren och smakexperten Kalle Jungstedt.

 

Mot slutet försluter (”lockar”) ni pralinerna med den tempererade chokladen innan de ”knackas” ut till färdiga praliner som ni får ta med hem eller kanske avnjuta efter middagen på populära Restaurang Copine som ligger vägg i vägg med kurslokalen.

 

Köp upplevelsen Pralinkurs för två i Stockholm – Skapa egna chokladpraliner redan idag, till dig själv eller för att ge bort som uppskattad present!Plats

Östermalm, Stockholm

Plats

Utvalda fredagar & lördagar året runt

Varaktighet

Cirka 3 timmar

Antal

2 personer i grupp med andra