Kundservice
 • Öppettider:
 • Vardagar: 9:00 - 17:00
 • (lunchstängt 11:30-12:00)
 • Helger: Stängt

Din varukorg innehåller:

0 upplevelser
Totalt 0 kr
Lyxig kaffeprovning för två i Stockholm
1 290 kr

Lyxig kaffeprovning för två i Stockholm

Upplevelsen
Älskar ni kaffe eller bara nyfikna på att få lära er mer om denna populära dryck? På denna provning får ni pröva världens mest exklusiva bönor och lära er mer om kaffe än vad ni någonsin trodde var möjligt!

 • Lyxig kaffeprovning för två som leds av en riktig kaffeexpert
 • Smaka olika kaffedrinkar
 • Testa att göra era alldeles egna proffsespresson
 • Trevliga lokaler på Östermalm i Stockholm

 • Upplev en Lyxig kaffeprovning för två i Stockholm

  En gudadryck, en energikick eller en lugn kopp varm, god tröst – vad än kaffe betyder för dig så ger denna upplevelse dig nya perspektiv. Liksom vin gestaltar sig kaffe helt olika, beroende av ursprung, skördemetod och rostning. Du får under denna unika kaffeprovning lära dig mer om den spännande kaffebönan och du får chansen att smaka och smutta på några av de allra bästa kaffesorterna i världen.

  Kaffebönan kan, likt vindruvan, frambringa ett brett spektrum av smaker. Vissa kaffesorter är utpräglat söta, andra nötiga eller milt syrliga. Under provningen smakar vi olika bönor och letar efter dess karaktär, renhet och livlighet. Vi lär också om hur olika beredningsmetoder framhäver och påverkar kaffets karaktär.

  Du får en hel kaffevärld till livs – en livfull skildring av kaffets historia, kemi, geografi, producering och världshandel och vidare kaffets rostning, malning och produktion här hemma. De aktuella trenderna i kaffekonsumtionsvärlden tas också upp; coffeeshopboomen, vad skiljer en cappuccino från en ristretto, en macchiato från en cortado… ? Och hur gör du egentligen den bästa möjliga espresson hemma med din egen espressomaskin?

  Den lättsamma upplevelsen avslutas med att du får testa att göra en proffsespresso alldeles själv. Den sinnliga och smakrika provningen kryddas av den mysiga miljön i Östermalms saluhall i centrala Stockholm och leds av en riktig kaffeexpert – Paula Pohjakallio. Hon är en hängiven barista med över 20 års erfarenhet av kaffebranschen.

  Köp upplevelsen Lyxig kaffeprovning för två i Stockholm, till dig själv eller för att ge bort som uppskattad present redan idag!


  Plats

  Robert's Coffee, Östermalms Saluhall i Stockholm

  Tillgänglighet

  Året om på bestämda datum

  Varaktighet

  Cirka 2 - 2,5 timmar

  Antal

  2 personer i grupp med andra

  Aktuellt

  Östermalms Saluhall är under renovering fram till April 2019, tills dess används den tillfälliga Saluhallen på Östermalmstorg