Kundservice
  • Öppettider:
  • Vardagar: 9:00 - 17:00
  • (lunchstängt 11:30-12:00)
  • Helger: Stängt

Din varukorg innehåller:

0 upplevelser
Totalt 0 kr
1 390 kr

Ginprovning för två i Stockholm

Upplevelsen

Följ med på Ginprovning för två i Stockholm! Vet du skillnaden på Destilled Gin, London Dry och Plymoth? Vilken sort passar bäst i din Dry Martini? Spelar det någon roll vad du väljer om du ”bara” ska göra en "GT"? Följ med på en resa in i Gin-världen, efter den här kvällen kommer du garanterat att ha hittat just din favorit till rätt sammanhang!

  • Lär er mer om olika sorters Gin och vad som skiljer dessa åt (även Tonic)
  • Avsmakning för två av minst 5 olika sorters gin, en mindre tilltuggstallrik och en ginbaserad drink
  • En av Sveriges mest namnkunniga spritexperter och dryckesförfattare håller i provningen

Upplev Ginprovning för två i Stockholm

Gin var under många decennier den mest sålda spritsorten globalt. Precis som hos andra spritsorter kan det finnas drag som skiljer gin ifrån Gin. Gin är en destillerad spritdryck smaksatt med enbär, koriander, citrus och angelikarot. Gin produceras framförallt i England och namnet kommer från det nederländska namnet genever, som i sin tur kommer från latinets juniperus. Juniperus är namnet på ensläktet till vilket enbusken (juniperus communis) hör.  

En av Sveriges mest namnkunniga spritexperter och dryckesförfattare tar med oss på en resa in i Gin-världen och efter den här kvällen kommer du garanterat att ha hittat just din favorit till rätt sammanhang!

Provningarna utförs i trevliga och nyrenoverade lokaler i Vasastan, Stockholm. Köp upplevelsen Ginprovning för två i Stockholm redan idag, till dig själv eller för att ge bort som uppskattad present!

Pssst! Ginprovning passar även bra vid t.ex. möhippa, svensexa eller om ni önskar aktivitet till en kick-off i Stockholm. Kontakta oss på 08-652 90 00 för gruppförfrågningar!


Plats

Vasastan, Stockholm

Tillgänglighet

Året runt på förutbestämda datum

Antal

2 personer i grupp med andra

Varaktighet

Cirka 1,5 timme

Åldersgräns

18 år

Egen grupp?

Skicka gärna en förfrågan till oss på e-post: info@boxexperience.com