Kundservice
  • Öppettider:
  • Vardagar: 9:00 - 17:00
  • (lunchstängt 11:30-12:00)
  • Helger: Stängt

Din varukorg innehåller:

0 upplevelser
Totalt 0 kr
1 390 kr

Cocktailkurs för två i Stockholm

Upplevelsen

Följ med på en spännande Cocktailkurs i Stockholm! Vill du kunna blanda goda drinkar utan att gå en bartenderutbildning? Vill du prova nya och klassiska drinkar du tidigare inte trodde att du tyckte om? Då är denna cocktailkurs något för dig!

  • 2-3 timmars cocktailkurs i Stockholm för två med historia och drinkkunskap
  • Blanda cocktails på egen hand med handledning av ett proffs 
  • Provsmakning av minst 5 cocktails

Upplev Cocktailkurs för två i Stockholm

Ni kommer tillsammans med en cocktail-bartender och er grupp att gå igenom cocktail-skapandets ädla konst, både i teori och praktik. Vi utgår från ett antal spritbaser, glas, tillredningssätt och drink-kategorier. Under kursen går man igenom hur olika drinkar egentligen skapas och får under tiden lite cocktailhistorik, tips, genvägar och bra-att-veta för att göra goda cocktails. 

Kursen går igenom både klassiska och nyskapande cocktails som passar lika bra i baren som hemma. Ni får självklart prova på att blanda era egna cocktails och får tips, knep och recept för att kunna återskapa dem hemma.  

Provningarna utförs i trevliga nyrenoverade lokaler i Vasastan, Stockholm. Köp upplevelsen Cocktailkurs för två i Stockholm till dig själv eller för att ge bort som uppskattad present redan idag!

Upplevelsen passar även bra vid ex. möhippa eller svensexa eller om ni är en grupp eller önskar en aktivitet till en kick-off! Hör av er på 08-652 90 00 för en skräddarsydd offert.Plats

Vasastan, Stockholm

Tillgänglighet

Året runt på förutbestämda datum

Varaktighet

Cirka 2-3 timmar

Antal

2 personer i grupp med andra

Åldersgräns

18 år

Cocktailkurs för egen grupp?

Skicka gärna en förfrågan till oss på e-post: info@boxexperience.com