Kundservice
 • Öppettider:
 • Vardagar: 9:00 - 17:00
 • (lunchstängt 11:30-12:00)
 • Helger: Stängt

Din varukorg innehåller:

0 upplevelser
Totalt 0 kr
6 950 kr

Takvandring i Stockholm & Gamla Stan med guide (Privata grupper)

Upplevelsen

Följ med på en egen Takvandring med guide i Stockholm och blicka ut över Gamla Stan & Riddarholmen! Upplevelsen utgår från taket till det Gamla Riksdagshuset, 43 meter rakt upp i skyn med svindlande utsikt över Stockholms historiska byggnader!


 • Ca 1,5 timmes egen Takvandring med guide i Stockholm för grupper
 • Upplev Stockholms bästa vyer från taket av det Gamla Riksdagshuset på Riddarholmen
 • Vandringen sker hela 43 meter upp i luften
 • Kunniga guider som  på ett roligt och underhållande sätt 
  berättar om Sveriges och Stockholms historia
 • Se Stockholm, Gamla Stan & Riddarholmen ur ett nytt perspektiv

Upplev egen Takvandring med guide i Stockholm & Gamla Stan för grupper/företag

Under denna takvandring erbjuds ni en fantastisk kombination av adrenalin och kulturhistoria, vägledd av erfarna och historiskt kunniga takguider. Ni får valda delar av Stockholms & Gamla Stans historia beskriven för er, där de intressanta platserna alla kan ses från taket. Ni får även en mängd intressanta anekdoter berättade som sätter färg och liv på den rena historielektionen. Samtidigt ger takvandringen en utsikt över Stockholm ur ett helt nytt perspektiv!

 

Takvandringen tar sin början vid Birger Jarls Torg på Riddarholmen vid Gamla Stan i Stockholm. Guiderna möter upp er vid statyn på torget och tar er via vindlande trappor till vinden av det Gamla Riksdagshuset. På vinden sätter ni på er säkerhetssele och hjälm samtidigt som ni får en grundlig säkerhetsgenomgång av hur takvandringen går till. 

 

Via takluckan tar ni er sedan vidare ut på takets förlovade värld där ni möts av svindlande utsikt, stadens myller och om ni har tur tornfalkarnas flykt genom luften! Vandringen på taket, som sker längs takets gångbryggor, tar cirka en timme. På de bästa och tryggaste punkterna går guiderna igenom Stockholm och Sveriges historia, på ett roligt och lättsamt sätt. Många av de historiska platserna som guiderna berättar om kan ses från taket!


Ta chansen att utmana dig själv och dina vänner på en vidunderlig upplevelse bland Stockholms vackra, välkända silhuetter – och få en historisk guidning av Stockholm på köpet. Takvandringen sker under trygga former, där ni går på säkra gångar på taket och har en säkerhetssele som är säkrad hela tiden. Det krävs dock inga klättringskunskaper. Inga olyckor har någonsin inträffat, men vi kan utlova att den kittlande känslan kommer att infinna sig ändå!


Köp upplevelsen Takvandring i Stockholm & Gamla Stan med guide redan idag, en perfekt aktivitet att göra kompisgänget!Plats

Gamla Stan, Stockholm

Tillgänglighet

Mån-Sön Året Om

Antal

1-24, max 12 personer per grupp

Varaktighet

Cirka 1 timme och 15 minuter beroende på gruppens storlek

Prisexempel

5950 kr (inkl. moms) för 10 personer

Bokning

info@boxexperience.com eller 08-652 90 00