Kundservice
  • Öppettider:
  • Vardagar: 9:00 - 17:00
  • (lunchstängt 11:30-12:00)
  • Helger: Stängt

Din varukorg innehåller:

0 upplevelser
Totalt 0 kr
Ölprovning i Stockholm - Provning med ölmästare
395 kr

Ölprovning i Stockholm - Provning med ölmästare

Upplevelsen

Följ med på en klassisk ölprovning i Stockholm – prova flera utvalda ölsorter med passande snacks! Den kunniga ölmästaren som håller i provningen kommer lära dig allt och lite till om de ölsorter som ni går igenom.

  • Ölprovning i Stockholm med kunnig ölmästare
  • Provningarna hålls i inspirerande lokaler i centrala Stockholm
  • Prova fem till åtta ölsorter med passande snacks
  • Passar såväl nybörjaren som öl-experten som vill lära sig mer


Upplev en klassisk ölprovning med ölmästare i Stockholm

Denna klassiska ölprovning i Stockholm (Gamla Stan) tar dig med på en resa där du får prova ett flertal specifika ölsorter. Vid varje tillfälle väljer ölmästaren ut ett speciellt tema, det kan handla om ölsorter från en viss producent, en speciell ölstil eller öl från en utvald region och så vidare.  Målet är såklart att göra provningen så intressant som möjligt!

 

Gemensamt för ölprovningarna är att ölerna alltid provas med en röd tråd, till exempel från ljusast till mörkast eller lättast till tyngst. Detta görs för att smak och doft ska bli lättare att urskilja men även för att anpassa provningen till smaklökarna, som tenderar att bli mindre känsliga och mer dämpade ju längre tiden går.

 

För att få en bredd på provningen väljs alltid minst fem olika ölsorter ut, antalet som man provar beror på hur ingående ölmästaren vill gå in på vardera ölsort. Under provningen kommer du få mycket nyttig information om de ölsorter som provas och lära dig allt och lite till om ölerna som ingår i provningens tema. Ölprovningens format med olika inriktningar gör att den passar såväl nybörjaren som precis börjat intressera sig för öl såväl som öl-proffset som redan kan det mesta men som även gillar att lära sig nya saker!

 

ISO-provningsglas är vanligtvis standard vid provningarna, vilket generellt anses vara det bästa för att undvika att själva glaset påverkar dofter, smak och bedömning. Ölprovningen hålls under avslappnade former i inspirerande lokaler i centrala Stockholm och pågår cirka 2 timmar.

 

Köp upplevelsen Ölprovning i Stockholm - klassisk ölprovning med ölmästare, till dig själv eller för att ge bort som uppskattad present redan idag!


Plats

Gamla Stan, Stockholm

Tillgänglighet

Året runt på utvalda datum

Antal

1 person i grupp med andra deltagare

Varaktighet

Cirka 2 timmar

Åldersgräns

18 år

Egen grupp?

Skicka gärna en förfrågan till oss på e-post: info@boxexperience.com