Kundservice
  • Öppettider:
  • Vardagar: 9:00 - 17:00
  • (lunchstängt 11:30-12:00)
  • Helger: Stängt

Din varukorg innehåller:

0 upplevelser
Totalt 0 kr
Spansk middag för två på Boqueria i Stockholm
795 kr

Spansk middag för två på Boqueria i Stockholm

Upplevelsen

Upplev en middag för två med spanska snacks, tapas och varmrätter på Boqueria i Stockholm! Den livfulla mötesplatsen inne i Mood-gallerian med urban och internationell känsla är känd såväl för sina moderna och nyskapande tapas som för sitt trevliga barhäng. 

  • Spansk middag för två på populära Boqueria i Stockholm
  • Välj mellan massor av moderna och nyskapande snacks, tapas och spanska varmrätter
  • Restaurang med urban och internationell känsla
  • Exempel ur menyn: Jamon Ibérico Bellotta (snacks), Papas fritas med mojo rojo, Salt & peppar squid med aioli (tapas) och Pichana Rubia Gallega (varmrätt).

Upplev Spansk middag för två på populära Boqueria i Stockholm

Upplev en autentisk spansk middag! På Boqueria i Stockholm får ni ta del av en roligare spansk middag – välj själv mellan massor av moderna och nyskapande spanska delikatesser i en livfull och cool miljö.

Boqueria öppnar tidigt, stänger sent och erbjuder en restaurangupplevelse i toppklass värdigt en storstad. Under middagstid på restaurangen väljer ni själva era egna favoriter ur menyn som består av bland annat spansk chark, moderna och spännande tapas samt varmrätter och desserter som garanterat ger er cravings! I middagsmenyn återfinns bland annat Chark och Spanska ostar, Gambas med aioli och chili, Knivmussor med chorizo och chimichurri, Pulled pork fritters och Entrecote på mjölkko. Alla råvaror på Boqueria har naturligtvis spanskt ursprung i största möjliga mån.


Köp upplevelsen Spansk middag för två på Boqueria i Stockholm till dig själv eller för att ge bort som uppskattad present redan idag! 

 

Vad ingår? Valfria rätter ur Boquerians middagsmeny till ett värde av 790 kr, möjligt att lägga till fler rätter och betala mellanskillnaden på plats. Passande dryck, med fördel Cava, Sangria eller Spansk öl, väljs till efter era egna önskemål (ingår ej).Plas

Restaurang Boqueria i MOOD-Gallerian, Stockholm

Tillgänglighet

Året runt

Antal

2 personer

Varaktighet

Cirka 1 timme och 45 minuter

Bokning

Boka bord via restaurangen inför ditt besök