Kundservice
  • Öppettider:
  • Vardagar: 9:00 - 17:00
  • (lunchstängt 11:30-12:00)
  • Helger: Stängt

Din varukorg innehåller:

0 upplevelser
Totalt 0 kr
Snusprovning på Skansen i Stockholm - Prova och skapa ditt eget snus
475 kr

Snusprovning på Skansen i Stockholm - Prova och skapa ditt eget snus

Upplevelsen

Ta chansen och skapa ditt eget snus! I denna upplevelse får du lära dig mer om snusets historia, prova på snus från olika tidsepoker och möjlighet att skapa två egna dosor av ditt alldeles egna favoritsnus.

  • Skapa ditt eget snus
  • Prova flera sorters snus från olika tidsepoker
  • Charmig fabriksmiljö på Skansen i Stockholm
  • Lär dig mer om snusets historia

Upplev Snusprovning på Skansen i Stockholm

Följ med på en resa i tid och rum på Snus- och Tändsticksmuseum på Skansen i Stockholm! Provningen inleds med en guidad visning av museets snushistoriska utställning, i den rustika och charmiga fabriksmiljön får man en inblick i hur livet kunde te sig för arbetarna i en snusfabrik kring det förra sekelskiftet. Lokalerna, som inryms i ett charmigt trähus från 1820-talet, ger dessutom besökarna chansen att botanisera bland förpackningar och annan intressant snushistoria.

 

Efter visningen får du som besökare lära dig mer om historiska snussorter och entreprenörerna bakom dessa märken. Provningsledaren, som även tituleras snusexpert, guidar sedan gruppen genom olika arom- och smakförnimmelser samt ger exempel på spännande kombinationer som du som besökare även får möjlighet att prova. Till sist får du även chansen att själv skapa två dosor av ditt alldeles egna favoritsnus, något som brukar vara väldigt uppskattat!

 

Guiderna som håller i upplevelsen har gedigen erfarenhet och utbildning i ryggen och titulerar sig även som snusexperter då de vet ”allt och lite till” om snus och snuset historia. 


Köp upplevelsen Snusprovning på Skansen i Stockholm – Prova och skapa ditt eget snus redan idag, till dig själv eller för att ge bort som uppskattad present!Plats

Skansen på Djurgården i Stockholm

Tillgänglighet

Året runt på bestämda datum

Varaktighet

Cirka 1,5 timme

Antal

1 person i grupp om max 12 personer

Åldersgräns

18 år