Kundservice
  • Öppettider:
  • Vardagar: 9:00 - 17:00
  • (lunchstängt 11:30-12:00)
  • Helger: Stängt

Din varukorg innehåller:

0 upplevelser
Totalt 0 kr
Privat fiskspa med fotmassage för två i Stockholm
1 095 kr

Privat fiskspa med fotmassage för två i Stockholm

Upplevelsen

Fiskpedikyr, eller fiskspa som det också kallas, är en upplevelse som är både rolig, spännande och avslappnande på samma gång. Denna lyxigare typ av fiskpedikyrbehandling genomförs i ett privat spa som är så harmoniskt att ni skärmas av från omvärlden en stund, trots att behandlingen genomförs mitt i Stockholm.

  • Privat fiskspa med massage för två i centrala Stockholm 
  • Uppmjukande fotbad
  • 30 minuter med fiskarna med fotmassage efteråt
  • Privat spa under hela din behandling

Upplev ett Privat fiskspa med fotmassage för två i Stockholm

Fiskspa-behandlingen startar med att ni får fötterna noggrant avtvättade och därefter stoppar ni ned dem i ett mysigt uppmjukande fotbad. Ni bjuds på dryck från en dryckesutbud med ett trettiotal olika sorter och det finns även tilltugg i form av chokladgodis.

När det sedan är dags att kliva över till akvariet så har ni alltid trygg guidning av personalen på plats, det kan nämligen kännas lite pirrigt precis när fötterna ska ned i vattnet! De söta fiskarna tar hand om er under 30 minuter och själva lutar ni er bara tillbaka i en av de stora, sköna fåtöljerna som ni sitter i under hela behandlingen.

När fiskarna ätit klart är era nyputsade fötter redo för fotmassagen och ni väljer själv ut en favoritdoft bland ett trettiotal väl återfuktande krämer som fötterna därefter masseras med.

Denna lite lyxigare typ av fiskpedikyr fungerar för alla men rekommenderas mest för vuxna och uppåt. Det är även en perfekt present till äldre människor då de får en chans att uppleva något nytt utan att det kräver någon fysisk ansträngning - fiskarna har bland annat varit delaktiga i en hel hög 90-års kalas! Fiskpedikyr går även väldigt bra att genomföra som gravid och höggravid.

Köp upplevelsen Privat fiskspa med fotmassage för två i Stockholm redan idag till dig själv eller att ge bort som uppskattad present!


Plats

Stockholm

Tillgänglighet

Året om

Varaktighet

ca. 60 minuter

Antal

2 personer

Övrigt

Ha ej öppna sår eller nyligen använt starka medel/krämer på fötterna.