Kundservice
 • Öppettider:
 • Vardagar: 9:00 - 17:00
 • (lunchstängt 11:30-12:00)
 • Helger: Stängt

Din varukorg innehåller:

0 upplevelser
Totalt 0 kr
1 095 kr

Personlig Träning på Sturebadet

Upplevelsen
Att tänka på
Att bli personligt tränad på Sturebadet innebär att du valt att satsa på det viktigaste du har, din kropp och ditt sinne. Vi hjälper dig med träning och motivation för att du ska kunna nå det välbefinnande du förtjänar i den kropp som du önskar.

 • 60 minuter med en personlig tränare på Sturebadet
 • Entré till spa, gym och gruppträning
 • Alla är vi olika till kropp och själ och behöver därför ett träningsprogram som är speciellt anpassat efter hur vi lever och vad vi har för bakgrund. Vi guidar dig till en säker och målinriktad träning. Målet kan variera från att förbättra din kondition, öka din förbränning, smidighet med stretching, till stärkande av kropp och själ samt kostfrågor.

  Nyhet! Sturebadet har ett nytt gym speciellt anpassat för dig som har en Personlig tränare. I PT-gymmet på plan 2 finns det redskap för att kroppen skall utmanas på ett roligt, varierat, utmanande och intensivt sätt med hjälp av bl.a. sprintbana, lyftflak, släde och medicinbollar.

  Vid första mötet går du och din personliga tränare igenom den historik som kan vara relevant för en så säker och målinriktad träning som möjligt. Skador, operationer, mediciner, kostvanor, nuvarande aktivitetsstatus, samt andra detaljer som kommer fram under samtalet är av stort värde för det program som din personliga tränare lägger upp för dig. All information som delges till din tränare är konfidentiell och behandlas med tystnadsplikt. Kom till Sturebadet i god tid före träningspasset. Du bör ha ätit före passet, dock inte senare än en timme innan det börjar. Glöm inte att dricka ordentligt under dagen. Träningskläder, dock inte skor, finns att hyra i receptionen om du glömmer.


  Plats

  Sturebadet, Stockholm

  Tillgänglighet

  Året runt

  Antal

  1 person

  Varaktighet

  60 minuter med en personlig tränare. Fri tid på spat.

  Åldersgräns

  18 år