Kundservice
  • Öppettider:
  • Vardagar: 9:00 - 17:00
  • (lunchstängt 11:30-12:00)
  • Helger: Stängt

Din varukorg innehåller:

0 upplevelser
Totalt 0 kr
1 395 kr

Massage, Träning & Spa på Sturebadet

Upplevelsen
Öppettider/övrig info

Skäm bort dig själv eller en vän med en klassisk massage! Den unika miljön som Sturebadet har att erbjuda är en upplevelse i sig. I denna upplevelse får deltagaren njuta av en heldag på det anrika badet som toppas med en välgörande behandling.

  • En unik miljö och upplevelse på Sturebadet
  • Svensk, klassisk massage i 50 minuter
  • Entré till Sturebadets spa-avdelning, gym och gruppträning
  • Se aktuellt schema för gruppträning: www.sturebadet.se/grupptraning/
  • Tillgång till Turkiska Badet, se fliken "Öppettider och övrig info" ovan

Upplev Massage, träning & spa på Sturebadet

Sturebadet erbjuder svensk, klassisk massage som löser upp spänningar och ger en behaglig och skön avslappning. Massagen passar alla då du kan välja mellan avslappnande spamassage eller djupgående behandlande massage tillsammans med din terapeut. 

En massagebehandling ger både fysiska, mentala och känslomässiga effekter. De fysiska effekterna är att blodtrycket sänks, blodcirkulationen ökar, vilket medför bättre syre och näringstillförsel till kroppens celler samt bättre utrensning av slaggprodukter.

Under ditt besök på Sturebadet kan du passa på att njuta på den vackra spa-avdelningen, eller varför inte prova någon av de gruppträningar som finns att tillgå! På Sturebadet kan du delta i allt från pilates och yoga till qigong.

Köp upplevelsen Massage, träning & spa på Sturebadet redan idag, till dig själv eller för att ge bort som uppskattad present!


Sturebadets öppettider

Måndag - Torsdag kl 06.30 - 22.00


Turkiska Badets öppettider

Turkiska Badet på plan 4 är kronjuvelen i Sturebadets anrika och K-märkta miljö. Här hittar du ång- och torrbastu för både damer och herrar, kallbad och duschar. Att varva bastubad med kallbad ökar blodcirkulationen och är mycket uppfriskande för kropp och själ.


Observera att det för allas trevnad råder elektronikförbud i Turkiska Badet och att badkläder gäller i den gemensamma bastun.


Måndag – Tisdag ……………………………. 10:30–20:00

Onsdag – Torsdag ……………………………. 06:30–14:30Plats

Sturebadet, Stockholm

Tillgänglighet

Måndag-torsdag året om

Antal

1 person

Varaktighet

Massage 50 minuter, fri tid på gym och spa

Åldersgräns

18 år