Kundservice
  • Öppettider:
  • Vardagar: 9:00 - 17:00
  • (lunchstängt 11:30-12:00)

Din varukorg innehåller:

0 upplevelser
Totalt 0 kr
Lyxmassage på Grand Hotel
2 195 kr

Lyxmassage på Grand Hotel

Upplevelsen


Vårt mål var att skapa ett spa som är minst lika fantastiskt som unikt. Vi tycker att stanna upp och vara i nuet är mer tillfredsställande än att ständigt vara upptagen. Och just där någonstans passar våra helande behandlingar in – för att hjälpa dig till ett nytt slags välbefinnande – och unna dig att bara vara.

 

Två exklusiva och innovativa behandlingar. De påminner inte om något du tidigare upplevt. Låt dem inte gå dig förbi.

Välj någon av våra unika massage behandlingar:

  • Arktisk detox massage 
    Perfekt efter en lång resa eller när man har samlat på sig  mycket vätska. Behandlingen är utrensande, stimulerar kroppen och ger celluliterna en match. Vi anpassar den  helt efter behov och önskemål. Tekniker som bindvävsmassage, varma omslag och klassisk massage gör behandlingen till en idealisk start på – eller del i – en detox.

  • Deep sleep massage
    Tekniker inspirerade av kraniosakral terapi lugnar det centrala nervsystemet i en av våra mest populära behandlingar. Fötterna placeras i vår vaggningsmaskin som påverkar hela kroppen, fördjupar känslan av avslappning och förbättrar sömnen. Perfekt för den som har sömnproblem, lider av jet-lag eller bara behöver varva ner och komma i kontakt med sig själv en stund.

Grand Hôtel Nordic Spa & Fitness i Stockholm inte kan jämföras med något annat spa. Samarbetet med Grand Hôtel är unikt och inspirationen hämtas från närheten till vattnet, öarna och skären. Det kan tyckas banalt, framför allt för oss svenskar, eftersom allt finns så nära inpå knuten. Men det är värt att påminna sig själv att denna kombination inte existerar någon annanstans.

Det här är ett spa att uppleva, känna och minnas.


Ort:

Grand Hôtel Nordic Spa & Fitness

TIllgänglighet:

Året runt

Varaktighet:

120 min behandling

Antal deltagare:

1 person